در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. سوالی درمورد خرید بیمه خدمت سربازی دارم
2 پاسخ
توسط (230 امتیاز)
نکات مهم

حتما کارت پایان خدمت سربازی هوشمند باشد وبعد مراجعه کنید برای خرید بیمه سربازی

واگر نیست به پلیس +10مراجعه کنید ومدارک همراه داشته باشید که عبارت از :کپی ازتمام شناسنامه یک سری _دوقطعه عکس پشت زمینه سفید _کپی کارت ملی یک سری _ ومبلغ سی وسه هزارتومان 33000_حتما توکارت عابربانک باشد چون الکترونیکی بایدپرداخت شود ویک برگه بهتون تحویل میدهند شما تحویل پست میدهید وکارت تحویل میگیرید درب منزل