در سایر توسط
با سلام

چگونه والدین خودرابیمه طلایی کنیم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

اگر شما تحت پوشش بیمه طلایی هستید میتوانید آنها را معرفی و بعد از تکمیل مدارک ثبت نام کنید و حق بیمه از حقوقتان کسر خواهد شد

هر بیمه شده اصلی میتواند نفرات تحت تکفل خود را تحت پوشش قرار دهد مثل همسر . فرزندان . پدر و مادر

برای بیمه شده مرد
  • همسر بیمه شده
  • فرزندان پسرتا ٢٢ سال به شرط عدم اشتغال به کار، (فرزندان پسر دارای ٢٢ سال تمام سن یا بیشتر درصورتی که شاغل به تحصیل باشند یادراثر بیماری یا نقص عضو ازکارافتاده تلقی شوند، با ارایه گواهی معتبر ،تحت تکفل قرار می گیرند).
  • فرزندان دختر١٨ سالگی و پس از آن به شرط عدم ازدواج.
  • پدرومادر بیمه شده در صورتی که: ١_ تحت تکفل او باشند ٢_ سن پدر از ٦٠ سال و سن مادر از ٥٥ سال بیشتر باشد و یا اینکه به تشخیص کمیسیون پزشکی از کارافتاده کلی باشند ٣_ در هر صورت مستمری بگیر نباشند,٤- معاش آنان توسط بیمه شده تامین گردد.