در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
باعرض تشکر و تقدیر
انشالله که این طرح #بیمه_عمر و سرمایه گذاری بزودی رونق بگیره.
سوال بنده اینه که بابای من میگه بطورکلیتی پشت بانک, بانک مرکزیه و پشت بانک مرکزی ام وزارت اقتصاد و داراییه.
بعد بمن میگه پشت فلان بیمه کیه؟منم میگم پشت این شرکت بیمه ی فلان, بیمه مرکزیه
بعد میگه پشت بیمه مرکزی کیه؟ زیر نظر کجاس؟ ایا این سود تضمینی رو بیمه_عمر و سرمایه گذاری و بما میده,از کجا باید مطمین باشم؟؟؟؟
4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

پشت بیمه ها بیمه مرکزی هست و بیمه مرکزی زیر مجموعه وزارت اقتصاد و دارایی می باشد ، بیمه ها نهاد اقتصادی هستند و توسط بیمه مرکزی نظارت می شوند .
تمامی بیمه ها توسط شرکت های تخصصی بیمه اتکایی میشوند، همچنین از حق بیمه های عمر 35% جهت اتکایی بحساب بیمه مرکزی جهت تضمین شما واریز می گردد.