در بازنشستگی و مستمری توسط
طبق قانون توسعه پنجم و لایحه خدمات به ایثارگران که قبلا تا پایان سال 95 تمدید شده بود و اخیرا هم توسط مجلس دائمی شده است، فرزندان شهدا نیز مثل ایثارگران می توانند از سنوات ارفاقی برای بازنشستگی استفاده کنند و درصورت دارا بودن سابقه 20 سال پرداخت شامل این قانون می شوند. اما متاسفانه در عمل سازمان های تامین اجتماعی اقدامی در خصوص چنین تقاضایی نمی کنند و می گویند چنین بخشنامه و قانونی نداریم. اشکال کار کجاست؟
توسط
انتقال داده شده توسط
آيا اگر يكي از مقامات به درجه رفيع شهادت نائل مي شد قانون مذكور هم چنين بلا تكليف ميماند . پس بايد دعا كرد كه اين اتفاق بيفتد . تا ما هم به حقمان برسيم
توسط
قانون پادرهوا محض دلخوشی و تبلیغات تصویب شده اما در عمل ضمانت اجرایی ندارد
توسط

مشکل در اینجاست که هیچ نهاد نظارتی در خصوص اجرای دقیق مفاد قانونی فرزندان شهدا وجود ندارد که بتواند حق را به حقدار برساند و اینکه بنیاد عریض و طویل شهید هم عرضه پیگیری و اقدام لازم از مبادی مسول همچون دولت و مجلس و قوه قضاییه ندارد؟!!!!!!

واقعا باید به حال بنیاد بی عرضه شهید گریست!!!

توسط (100 امتیاز)
با سلام من فرزند شهید هستم الان چهار سال است که دنبال بازنشستگی پیش از موعد هستم و میخواهم ازسنوات ارفاقی استفاده کنم حتی در دیوان عدالت اداری شکایت هم کرده ام و دیوان رای هم به نفع من داده است و سازمان را مکلف کرده که من را بازنشست کنه ولی سازمان تمرد میکنه بازنشست نمی کنه وبا پرروی یکی از پرسنل واحد حقوقی مارا متهم به دزدی میکنه و میگوید شما دزدید که میخواهید از بیمه پرداختی دیگران استفاده کنید و بازنشسته بشید.هیچ کس هم نیست به داد ما برسه راست میگه ما دزد یم نه آن مدیر آنها که اختلاص کرد
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام
بخشنامه ای با این عنوان صادر نشده است

لازم به ذکر است با توجه به قوانین موجود اگر لایحه ای توسط مجلس تصویب گردد و ردیف بودجه ای برای آن در نظر گرفته نشود ، هیچ تکلیفی برای انجام آن بر عهده تامین اجتماعی نمی باشد
درآمد تامین اجتماعی از پرداختی های کارگران می باشد و از بودجه دولت دریافتی ندارد