در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام شنیدم برخی کارگاه ها برای دریافت تسهیلات بانکی نیاز به ارائه مفاصا حساب ندارند آیا این خبر صحت داره ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام در اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، ارتقای نظام مالی کشور و به منظور تسهیل در فرایند تولید در رابطه با کارگاه های تولیدی زیر ١٠٠ نفر بیمه شده که ( در حدود١٠ هزار کارگاه در سطح کشور برآورد شده است) وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر دارد تسهیلاتی از طریق بانک های عامل به این شرکت ها تخصیص دهد، لذا این سازمان نیز اعلام آمادگی کرده است به منظور حمایت از کارگاه های فوق الذکر به مدت یکسال از انجام عملیات اجرایی موضوع ماده ۵٠ قانون تامین اجتماعی در خصوص تسهیلات فوق(بازداشت و برداشت از حساب بانکی ) خودداری نماید و اعلام می دارد برای تخصیص تسهیلات مذکور به این گروه از کارگاهها نیازی به اخذ مفاصا حساب از این سازمان نیست.

تشریح جزییات عدم نیاز به دریافت مفاصا حساب برای دریافت وام بانکی