در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا شخصی که بیماری خاص دارد میتواند خود را  بیمه عمر و سرمایه گذاری بکند؟
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

این مسله بستگی به نوع بیماری خاص و قبول ریسک شرکت بیمه دارد. گاهی شرکت های بیمه فرد را بیمه میکنند اما خسارات ناشی از آن بیماری خاص تحت پوشش نخواهد بود و اگر بیمه شده در اثر بیماری خاص فعلی ش فوت نماید، صرفا اندوخته بیمه نامه به وراث قابل پراخت می باشد .

موفق باشید