در سایر توسط
با سلام.امروز تلفنی به من شد که به مناسبت نیمه شعبان بیمه دندانپزشکی بانوان با پنجاه درصد تخفیف برای من از طرف استان کرمانشاه صادر شده با تمام مشخصات من هم هماهنگ بود و حتی آدرس پستی من هم داشتند قراره فردا به کسی که این برگه را تحویل بدهد مبلغ 47000 تومان ارائه دهم لطفا بگوئید این طور بیمه ای وجود دارد یا کلاهبرداری است لطفا مرا راهنمایی کنید.
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ،

هیچ نوع شرکت و سازمانی متولی بیمه دندانپزشکی نبوده و متاسفانه بعضی از شرکت ها برای اینکه خدمات دندانپزشکی گران می باشد با همکاری برخی از دندانیزشکان با این کارت در ظاهر تخفیف به بیماران می دهند و هرگونه کارت دندانیزشکی بجزء در بیمه های درمان تکمیلی فاقد هرگونه اعتباری است.