در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا ناشران هم می تونن بیمه تامین اجتماعی بشن

اگه می تونن شرایط بیمه تامین اجتماعی برای ناشران چگونه است
1 پاسخ
توسط
موسسات انتشاراتی تابع قانون کار هستند و کارکنان آن‌ها در زمره مشمولین قانون تامین‌اجتماعی نیز قرار می‌گیرند. انتشاراتی‌ها تا ۵ نفر از پرداخت حق‌بیمه سهم کارفرما (۲۰ درصد) معاف هستند و فقط ۱۰ درصد حق‌بیمه می‌پردازند، که شامل ۷ درصد سهم بیمه‌شده و ۳ درصد بابت بیمه بیکاری است.

بنابراین موسسات انتشاراتی که داری مجوز از وزارتخانه مذکور هستند تا ۵ نفر از معافیت ذکرشده برخوردارند و مازاد بر ۵ نفر، حق‌بیمه پرداختی به طور کامل یعنی ۳۰ درصد پرداخت می‌شود. مثلا اگر کارگاهی دارای ۷ نفر کارگر است برای ۵ نفر از آن‌ها ۱۰ درصد پرداخت می‌شود و بابت ۲ نفر، پرداخت حق‌بیمه، کامل (۳۰ درصد) خواهد بود.

سهم حق‌بیمه کارفرمایی (۲۰ درصد) توسط دولت در بودجه‌های سالانه گنجانده شده و به سازمان بیمه تامین‌اجتماعی پرداخت می‌شود. ناشران تا آخرین روز دو ماه بعد مهلت دارند لیست و حق‌بیمه کارکنان خود را به شعب سازمان تحویل دهند. در غیر این صورت چنانچه بعد از مهلت مقرر حق‌بیمه پرداخت شود، از معافیت همان دوره محروم خواهند شد و باید حق‌بیمه را ۳۰ درصد پرداخت کنند. ناشران باید دقت داشته باشند که هرگونه اشتباه و سهل‌انگاری در پرداخت حق‌بیمه موجب می‌شود معافیت مذکور منتفی شود. مثلا اگر حق‌بیمه ماه‌های ۳۱ روزه به‌اشتباه ۳۰ روزه رد شود، معافیت مربوطه قابل‌اجرا نخواهد بود.
سوال شده مهر 19, 2017 در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز) بخش نامه معافیت حق بیمه کارفرما موسسات انتشاراتی تابع قانون کار رو می خواستم ؟