دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم
خسته نباشید

در بند ده منشور کاریابی ها گفته شده با بکارگیری نیرو در شغل، مبلغ 550هزار تومان برای یک سال به کاریابی داده شود

سوالی که مطرح میشود این است که

اولا هر سال باید 550هزار تومان پرداخت کرد؟

دوما این مبلغ بایستی ظرف یک سال پرداخت شود یا همان ماه اول یا دوم

سوما در صورتی که مبلغ را پرداخت کردم بطور کامل. ولی از محل مدنظر بعد از سه ماه یا چهار ماه بیرون امدم تکلیف چیست؟
1 پاسخ
توسط (24,930 امتیاز)
با سلام،حق الزحمه ثبت نام ومشاور ه کارجو ۲۰۰۰۰۰ریال ومعرفی بکار گماری پنجاه درصد حداقل حقوق شورای عالی کار در سال ۱۳۹۷مبلغ ۵۵۵۶۳۴۵ریال  برای کاریابی  می باشد