در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام ببخشید که دوباره مزاحم شدم،
من میخواستم بدونم واسه بیمه من که افغانستانی هستم از سوی صاحبکارم باید حتما کارت کارگری بگیرم یا همون کارت شناسایی کافیه.
چون من امسال تازه هجده ساله میشم ولی میتونم با معافیت تحصیلیم کارت کارگری نگیرم
مرسی
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز با داشتن کارت آمایش ، روادید معتبر و یا کارت تردد 90 روزه به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایید.

با تشکر