در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرایط بیمه صنایع دستی و هنرمندان چیه ؟
2 پاسخ
توسط

با سلام

هنرمندان چنانچه برای خود کار کنند و به صورت آزاد خدمات خود را در اختیار دیگران قرار دهند و به‌عنوان کارمند در جایی مشغول نباشند، مشمول قانون کار نخواهند شد. ولی در زمینه بیمه برای این افراد تسهیلاتی فراهم شده تا بتوانند از مزایای تامین‌اجتماعی برخوردار شوند. درصد حق‌بیمه پرداختی نویسندگان و هنرمندان ۱۸ درصد است که ۸ درصد آن را (بالغ بر ۶۵ هزار تومان ماهانه در سال ۹۵) شخص بیمه‌شده و ۱۰ درصد را هم دولت (وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی) می‌پردازد.

بیمه هنرمندان  در زمره بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرار دارد و شامل خدماتی از قبیل بیمه بیکاری، غرامت دستمزد ایام بیماری و هزینه پروتز و اروتز نمی‌شود. سایر خدمات شامل تعهدات بلند مدت (مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان) به این گروه ارائه می‌شود. هنرمندان چنانچه در موسسه، شرکت، انتشارات یا نشریه‌ای و یا کارگاهی مشغول به کار شوند و حقوق دریافت کنند مشمول قانون کار و بیمه اجباری می‌شوند.

توسط (330,690 امتیاز)

سلام می تونید پاسخ سوال زیر رو مطالعه نمایید

شرايط داشتن بيمه هـنرمندان چیه