در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام خسته نباشید من نزدیک سه سال خودم بیمه بودم کار میکردم امسال دیگه کارنمیکنم برای اینکه دوباره به بیمه پدرم برگردم باید چیکار کنم ؟ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ
حضور شما عرض کنم که اولا بازگشت به بیمه پدر گرامی فقط در صورت تجرد امکان همچین کاری وجود دارد البته آنهم در شرایط و ضوابط خاص که میتوانید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی مربوطه از این موضوع آگاه شوید

ضمن اینکه فقط از مزایای درمانی میتوانید استفاده کنید که آنهم باتوجه به ارایه خدمات ناکافی شاید به درد شما نخورد و پیشنهاد میکنم بصورت خویش فرما و یا درقالب شغلهای مختلف که هزینه بسیار کمی برای شما خواهد داشت استفاده کنید تا از مزایای متنوع آن از جمله بازنشستگی و از کار افتادگی برخوردار شوید

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید