در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. شرایط بیمه عمر شرکت بیمه ما را می تونید توضیح بدید ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

پوششهای بیمه ی عمر "ما"

1.  پوشش فوت به هر علت

سرمایه این پوشش از یک تا 25 برابر حق بیمه سال اول و تا سقف 2.000.000.000 ریال می باشد. به منظور حفظ حقوق بیمه گذاران، حداکثر سرمایه قابل ارائه پوشش فوت به هر علت برای بیمه شده گان کمتر از 16 سال (15 سال یا کمتر) حداکثر 15 برابر حق بیمه سال اول تا سقف 300.000.000 ریال می باشد.

2.  پوشش فوت ناشی از حادثه

در صورت انتخاب این پوشش و فوت ناشی از حادثه بیمه شده، سرمايه فوت ناشي از حادثه علاوه بر سرمایه فوت به هر علت و اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده كنندگان پرداخت خواهد شد.این پوشش برای بیمه­ شدگان 4 سال به بالا (تا انتهای مدت بیمه نامه) قابل ارائه است.

3. پوشش نقص عضو ناشی ازحادثه

سرمايه نقص عضو برابر 100 درصد سرمايه فوت به هر علت تعيين مي­گردد. شرایط سنی این پوشش مطابق پوشش فوت ناشی از حادثه بوده و برای بیمه­ شدگان 4 سال به بالا (تا انتهای مدت بیمه نامه) قابل ارائه است. ارائه این پوشش مشروط به انتخاب پوشش فوت ناشی از حادثه می باشد و به تنهایی قابل ارائه نیست.

4. هزينه­ هاي پزشكي ناشي از حادثه

در اين پوشش بيمه­ گر متعهد است هزینه­ های پزشکی ناشی از بروز حادثه برای بیمه شده را پرداخت نماید. سرمایه این پوشش برای کلیه بیمه شده­گان معادل 20 درصد سرمایه فوت به هر علت تا سقف 200.000.000 ریال می­باشد. شرایط سنی این پوشش مطابق پوشش فوت ناشی از حادثه بوده و برای بیمه­ شدگان 4 سال به بالا (تا انتهای مدت بیمه نامه) قابل ارائه است. ارائه این پوشش مشروط به انتخاب پوشش فوت ناشی از حادثه می باشد و به تنهایی قابل ارائه نیست.

5. غرامت روزانه بستری به علت کماناشی از حادثه

این پوشش برای اولین بار در صنعت بیمه کشور توسط شرکت بیمه ما ارائه شده است. دراين پوشش بيمه ­گرمتعهداست در صورت بروز حوادثی که منجر به کما رفتن بیمه شده و بستری شدن وی در مراکز درمانی مجاز می­گردد، مبلغی را تحت عنوان غرامت روزانه بستری به علت کما ناشی از حادثه پرداخت نماید. تاریخ مبنای محاسبه این غرامت از چهارمین روز بستری و حداکثر به مدت 90 روز خواهد بود. همچنین میزان غرامت روزانه این پوشش معادل پنج در هزار سرمایه فوت به هر علت بیمه­ نامه می­باشد. شرایط سنی این پوشش مطابق پوشش فوت ناشی از حادثه بوده و برای بیمه­ شدگان 4 سال به بالا (تا انتهای مدت بیمه نامه) قابل ارائه است. ارائه این پوشش مشروط به انتخاب پوشش فوت ناشی از حادثه می باشد و به تنهایی قابل ارائه نیست.

6. پوشش معافيت از پرداخت حق بيمه بر اثر ازكارافتادگي كامل و دائم

در صورت ازکارافتادگی کامل و دائم بیمه شده ( ناشی از حادثه یا بیماری) وی از پرداخت حق بیمه سنوات آتی معاف خواهد شد. شرایط سنی جهت ارائه این پوشش از سن 18 الی 60 سال می باشد

7. پوشش مستمری بیکاری درصورت ازکارافتادگی کامل ودائم ناشی از بیماری یا حادثه

چنانچه بیمه شده به هر علتي (ناشی از بیماری یا حادثه) دچار ازكارافتادگي كامل و دائم شود، علاوه بر معافيت از پرداخت حق بيمه، تا سن 60 سالگی نيز مستمري بیکاری دريافت خواهد نمود. ارائه این پوشش مشروط به انتخاب پوشش معافیت از پرداخت حق­ بیمه می­باشد و به تنهایی قابل ارائه نیست.

8. سرمایه اشتغال به علت ازکارافتادگی کامل و دائم ناشی از بیماری یا حادثه

با ازکارافتادگی دائم و کامل بیمه­ شده، بیمه­ شده قادر به ادامه فعالیت شغلی قبلی نخواهد بود. لذا در صورت انتخاب پوشش سرمایه اشتغال، درصورت ازکارافتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه یا بیماری بیمه ­شده، سرمایه ای تحت عنوان سرمایه اشتغال به میزان سرمایه فوت به هر علت به بیمه شده پرداخت خواهد شد. ارائه این پوشش مشروط به انتخاب پوشش معافیت از پرداخت حق ­بیمه می­باشد و به تنهایی قابل ارائه نیست.

9.  پوشش غرامت بیماری­های خاص

شرکت بیمه "ما" مکلف است در صورت ابتلا بیمه ­شده به هریک از بیماری­های خاص  تا سقف 250.000.000 ريال به وي پرداخت نماید. بیماری­های تحت پوشش عبارتند از:

  • انواع سرطان
  • سكته قلبي
  • سكته مغزي
  • عمل جراحي قلب باز
  • پيوند اعضاي اصلي بدن

سایر ویژگی­های بیمه نامه عمر وسرمایه گذاری طرح جامع

  •  واریزمتفرقه: به منظور تقویت اندوخته سرمایه­ گذاری، بیمه گذار در هر زمانی (چه در زمان تکمیل فرم پیشنهاد و چه در طی مدت بیمه­نامه) می­تواند وجهی را تحت عنوان واریز متفرقه به حساب اندوخته بیمه نامه واریز نماید.
  •  مدت بيمه نامه: 5 الي 30 سال
  •  سن بيمه شده در زمان صدور: از بدو تولد تا سن 65 سالگي
  •  حداکثر سن ارائه پوشش فوت و حادثه : 75 سالگي
  •  روش پرداخت حق ­بيمه: يكجا، ساليانه، شش ماهه، سه ماهه، ماهانه (فقط برای فروش جمعی)
  •  حق­ بيمه: حداقل حق بيمه یکجا: 20.000.000 ریال،
  •  حداقل حق بیمه سالانه: 1.500.000 ريال
  •  حداقل مبلغ هر قسط: 500.000 ريال
  •  ضریب افزايش سالانه حق بیمه: 0، %5، %10، %15 و %20 (به انتخاب بيمه گذار)
  •  ضریب افزايش سالانه سرمايه فوت: 0، %5، %10 و %15 (به انتخاب بيمه گذار)
  • وام بدون ضامن از محل اندوخته تا 90درصد ارزش بازخرید
  • معاف از مالیات
  • ارائه گواهی تضمین به اشخاص ثالث

مشارکت در منافع

بر اساس سوابق سال­های گذشته، سود قطعی برای بیمه­ نامه­ های صادره در سال­های 91 و 92 به ترتیب 27 و 27/1 درصد محاسبه شده و به حساب اندوخته بیمه ­نامه­ ها منظور گردیده است.