در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام آیا 4 درصد حق بیمه کارهای سخت را الان بریزیم بهتره یا آخر واگر الان بهتر باشه وبعد نتونیم دراین شغل سخت ادامه بدیم ودرکارهی معمولی مشغول بشیم آیا سوابق سخت ما برای هر سال یک و نیم سال محسوب میشود یا همان یک سال
1 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام کلا ۴درصد سختی کاررا دراخرین سال دریافت خواهند نمود وچنانچه درجای که مشعول کارهستید درلیست مشاعل سخت وزیان اور ثبت میباشد اگر چنین باشد۲۰سال متوالی چنانچه سابقه کار داشته باشید بازنشسته خواهید شد وچنانچه با۲۵ سال متناوب بازنشسته خواهند شد واین بازنشتگی ها کامل میباشد