در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کسی که 60 سال سن داشته باشد  و بازنشسته شود اگر 23سال سابقه بیمه داشته باشد  خرید 2سال سربازی ورسوندن سابقه به 25 سال تاثیری در مستمری بازنشستگی دارد.؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

خرید 2 سال خدمت باعث افزایش سال سابقه میشه و تائیری در میزان حقوق نداره.

محاسبه مستمری بازنشستگی

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد۲۴ بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید

شرایط بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی