دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
با سلام.بنده سه روز پیش به دلیل اینکه به جز بیمارستانهای دولتی قرارداد شون رو با بیمه شلامت همگانی قطع کرده بودن بیمه همگانیم رو به سلامت ایرانیان تبدیل کردم با هزینه سه نفر ۷۲۳۰۰۰ تومان بعد دو روز شرایط بیمه همگانی به حالت قبلی برگشت حالا من میتونم کاری بکنم یا این پول جریمه شد برای من لطفا کمکم بکنید
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام بیمه سلامت همگانی همان بیمه سلامت ایرانیان است و رایگان است