در دیه و بیمه خودرو توسط (21,160 امتیاز)
در صورتیکه در تصادف رانندگی مادر به همراه جنین داخل شکم وی فوت کتد آیا علاوه بر مادر به جنین هم دیه پرداخت میشود ؟
3 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
بله در این صورت علاوه بر دیه مادر بر اساس ماده 716 قانون مجازات اسلامی و با توجه و مرحله رشد جنین دیه پرداخت میشود .
ماده 716- دیه سقط جنین به ترتیب ذیل است:
الف- نطفه ای که در رحم مستقر شده است، دو صدم دیه کامل
ب- علقه که در آن جنین به صورت خون بسته درمی آید، چهار صدم دیه کامل
پ- مضغه که در آن جنین به صورت توده گوشتی در میآید، شش صدم دیه کامل
ت- عظام که در آن جنین به صورت استخوان درآمده لکن هنوز گوشت روییده نشده است، هشت صدم دیه کامل
ث- جنینی که گوشت و استخوان بندی آن تمام شده ولی روح در آن دمیده نشده است یک دهم دیه کامل
ج- دیه جنینی که روح در آن دمیده شده است اگر پسر باشد، دیه کامل و اگر دختر باشد نصف آن و اگر مشتبه باشد، سه چهارم دیه کامل