در دیه و بیمه خودرو توسط
من امشب با یک خودرو تصادف کردم که خودرو مقصر بود و از پشت به ماشین من زده بود من گواهینامه ام تارخ اعتبارش گذشته ایا بینه به من خسارت میدهد
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

چنانچه فرد مقابل مقصر باشه خسارت پرداخت میشه بدون هیچ مشکلی

حتی اگه گواهینامه شما تاریخش تموم شده باشه بازهم به معنی نداشتن گواهینامه نیست و خسارت قابل پرداخته

تنها در صورتی که گواهینامه مقصر پیوست باشه به معنی نداشتن گواهینامه و مجاز نبودن به رانندگی هستش ماده 5 قانون بیمه شخص ثالث مصوب 1387/4/16