در سختی کار و مشاغل سخت توسط
1.باسلام من با پرس صدتنی برش میلگرد (قطر20)انجام می دهم  به طوری که میلگرد را با دست نگه می دارم تا برش انجام شود که این کار موجب ارتعاش درکل بدن میشود وبا داشتن گوشی صدا گوشهایم را اذیت میکند. آیا شغل من جزو مشاغل سخت وزیان آور محسوب میشود!

2.آیا کار با کوره های القایی جزئ مشاغل سخت محسوب می شود!
1 پاسخ
توسط
با سلام و احترام

برابر ماده 1 آئین نامه اجرایی قانون مشاغل سخت و زیان آور، کارهای سخت و زیان آور کارهایی است که در آن عوامل فیزیکی ، شیمیایی ، مکانیکی و بیولوژیکی  محیط کار غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال بیمه شده تنشی به  مراتب بالاتر از ظرفیتهای طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد می شود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن می باشد .

  بمنظور رسیدگی به درخواست متقاضیان و تطبیق و تشخیص مشاغل آنان باقانون وآئین نامه اجرایی ، کمیته بدوی وتجدید نظر  استانی به ترتیب مقرر در ماده 8 آئین نامه اجرائی تشکیل می گردد .

برای تعیین آنکه کارگاه مورد فعالیت شما جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشود یا خیر، می بایست فرم های مربوط به تعیین سختی کار را نزد اداره کار و امور اجتماعی استان خود تکمیل نموده و رسید دریافت کنید . بر اساس قوانین مربوطه، با تشکیل کمیته و بازدید های میدانی، اداره کار بعنوان مرجع تعیین کننده تشخیص خواهند داد که محل کار شما جزو مشاغل سخت و زیان آور می باشد یا خیر.