در بازنشستگی و مستمری توسط
کسی که خارج از کشور ایران زندگی می‌کنند و زیر نظر بیمه نبوده والان که خواهرش حقوق میگیرد میخواهد مستمری را نصف کند آیا مستمری به او تعلق می‌گیرد؟
2 پاسخ
توسط
مطاب ماده ۸۱ قانون تامین اجتماعی فرزندان متوفی درصورتی که به تحصیل اشتغال داشته باشند ویا مادامی که سن انها کمتر از ۱۸ سال تمام باشدویا بعلت بیماری یا نقص عضو طبق گواهی کمیسیون پزشکی موضوع ماده ۹۱ این قانون قادر بکار نباشند میتوانند از مستمری والدین خود استفاده نمایند.
توسط
سام چنانچه از شرایط قانونی برخوردارباشد بله میتواتد یکی از ان شراط مجرد بودن است دیگری از جای مستمری دریافت نکند و ..... وخلاصه باید ثابت کند به ان سهم مبلع احتیاج دارد