در سوابق بیمه توسط
سلام درسایت سوابق ثبت نام کردم فعلا پیامک تاییدبرام نیامده کی برام میادو کلیدواژه ام همانه که برای ثبت نام انتخاب کردم یا تامین اجتماعی برام می فرسته یا اینکه دوباره انتخاب کنم و ایا تا قبل از ارسال پیامک میتوانم وارد سایت برای مشاهده سوابق شوم
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

در مرحله اول کد تایید میفرسته که باید بزنید بعد از پرکردن تمام فیلدها حدود چند هفته تولید میکشه تا ثبت نام رو تایید کنه و حساب فعال بشه و بتونید وارد سایت بشید