در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
کدام شرکت های بیمه ای بیشترین سود را در بیمه عمر میدهند؟
6 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

سود بیمه های عمر در شرکت های بیمه در چهارچوب قوانین بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنای مشترکی دارد.

در ۲سال اول،۱۶٪ در ۲سال دوم ۱۳٪ و تا سال دهم ۱۰٪ محاسبه می شود.

در سال گذشته،میزان سود بیمه های عمر بیمه پاسارگاد،بهمراه سود مشارکت در منافع، ۲۳٪ بوده است.

این میزان در بیمه ایران،۲۴/۹ درصد بوده است.

مازاد بر این سود،بر اساس عملکرد شرکتهای بیمه ای،بصورت سالانه و با عنوان سود مشارکت در منافع اعلام میگردد.

میزان آن در شرکتها تفاوت چندانی نداشته،بین ۱ تا۳ درصد متفاوت است.

آنچه که در مزیت شرکت های بیمه از همه مهم تر است،پوشش ها و امکانات بیمه ای است که در شرکت بیمه پاسارگاد این امکانات از اکثر قریب به یقین شرکت های بیمه ای بیشتر بوده و باعث تفاوت های زیادی شده است،و در این زمینه هنوز هم هیچ شرکت بیمه ای توانایی ارایه بعضی از آن خدمات را ندارند.

ضمنا برای انتخاب شرکت بیمه خودتان،هم پوشش بیمه ای و هم یکی از مهم ترین ارکان آن،توانگری مالی شرکت بیمه شما بوده که بیمه پاسارگاد،جزو ۴ شرکت برتر در این زمینه بوده،و در زمینه پوشش ها،اولین شرکتی است که از سال ۱۳۹۱ اقدام به عرضه پوششهای جدید بیمه ای نموده است.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.