در مفاصا حساب بیمه توسط
بر اساس قانون چه قرارداد هایی عمرانی محسوب می شوند ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام طبق مصوبات ۱۲۹ و ۱۴۳ شورایعالی سازمان تامین اجتماعی قراردادهایی مشمول ضوابط طرحهای عمرانی تلقی می شوند که دو شرط زیر را تواما دارا باشند .
۱-قرار دادبراساس فهرست بهاء پایه سازمان مدیریت وبرنامه ریزی (قرارداد های پیمانکاری ) یا بابت تیپ سازمان مذکور (قرار دادهای مشاوره ای ) منعقد شده باشد .
۲- تمام یا قسمتی از بودجه عملیات از محل اعتبارات عمرانی دولت ( اعتبارات ملی ،منطقه ای ،استانی ) تامین شده باشد.

اطلاعات تکمیلی در:

روش حسابرسی و محاسبه مفاصا حساب تامین اجتماعی در انواع قرارداد