در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
4ماهه جایی مشغول به کار شدم گفته اند باید بیمه ماده 80 بشی میخواستم بدونم چه جوریه با تشکر
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

بیمه تحت قانون ماده 80 ، هیچ تفاوتی با بیمه عادی ندارد . این ماده برای ترغیب کارفرماها جهت بیمه کردن کارگرانشون در نظر گرفته شده بود و برای شرکت ها و مشاغل خصوصی و تعاونی تدوین شد.به موجب این قانون تخفیف 90 الی 50 درصدی سهم کارفرما در نر گرفته شده بود و  البته از سال 89 شروع شد و طی برنامه 5 ساله توسعه تا سال 94 ادامه داشته. هنوز دستورالعملی مبنی بر تمدید این قانون و یا نمونه مشابهی برای تخفیف در سهم کارفرما برای سال 95 و یا بعد از اون ابلاغ نشده است.

پایدار باشید.