در سوابق بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام دیروز در سایت سوابق بیمه ثبت نام کردم کد فعال سازی برام ارسال شد ولی به دلایلی موفق نشدم تا گام آخر بروم دوباره از نو ثبت نام را شروع کردم ولی آلارم این کد ملی قبلا اعلام شده منتظر پیامک فعال سازی باشید میاد و از گام اول جلوتر نمیده و پیامک فعال سازی هم نمی یاد لطفا  راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
به دلیل بروز رسانی و استفاده زیاد سایت کشش بار مراجعان زیاد را ندارد پیشنهاد میگردد فعلا از نام نویسی صرف نظر نمایید و بعد از عادی شدن شرایط مجددا اقدام به نام نویسی نمایید

خطایی که به شما اعلام میشود نیز با ارسال مجدد پیامک و شناسه جدید قابل ادامه و رفع میباشد

جای نگرانی نیست

اما سایت کشش این همه بار را متاسفانه ندارد

تامل و در فرصت مناسب وارد شوید