در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام وممنون از کار خوب شما.من متولد1336/02/21 هستم با پرداخت بیش از25 سال حق بیمه کی میتوانم بازنشسته شوم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
رسیدن به سن 60 ( وارد 60 سالگی شوید امکان در خواست ایجاد میگردد ) و اگر مزد بالاتر از حداقل باشد 25 روز تعلق میگیرد در غیر اینصورت با توجه به میزان بالاتر از 20 سال مزد کامل حداقل بازنشستگی برایتان محاسبه میکردد