در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام بنده بیه کارگران ساختمانی هستم که در برج ۵ امسال یک عمل تومور مغزی(خوش خیم) از جمجمه و دوباره یک عمل دیگر در برج هفت انجام دادم .واز عوارض عمل است که فعلا از برج پنج بنده چشمانم نمیبیند جز یک سوم چشم چپم که حتی راه رفتن برایم مشکل است و حداقل تا چند ماه دیگر نمیتوانم ببینم.
موقت شش ماه استعلاجی برایم نوشتن ک بیمه میگویند بیمه کارگران ساختمانی استعلاجی ندارد پس من چه کنم لبته شنیدم از کار افتادگی موقت تعلق میگیرد.
زنده باشید تورو بخدا راهنماییم کنید با تشکر.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
استعلاجی و کار افتادگی وجود ندارد
مگر در صد تعیین شده در عقد قرارداد بالا باشد
اما در هر حال طول درمان در بیمه ساختماعی وجود ندارد