در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام.اینجانب در سال 83 به مدت 11روز جایی کار میکردم که کارفرما مرا به مدت 11روز بیمه کرد دیگر از ان به بعد بیمه نشدم تا سال 91که بعد از بیماریم مجبور شدم خودم را بیمه کنم ،سوالم از شما کارشناس محترم اینست که:ایا 11روز تاثیری در گرفتن از کار افتادگی من دارد،چون من قبل از بیمه شدنم بیماری گرفتم ایا بیمه این چند روز سابقه رو تاثیر میدهد،یا فرقی نمیکند کی قبل یا بعد بیماری بیمه شویم در هر صورت اگر کمیسیون پزشکی رای بر از کار افتادگی بدهد شخص میتواند حقوق بگیرد.خواهشا به طور واضح توضیح دهید .با سپاس از سایت بیدبرگ
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرایط از کارافتادگی قبل بیماری داشتن یکسال پرداخت حق بیمه در ده سال قبل بیمارهی و 90 روز بیمه در یکسال قبل بیماری میباشد