در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چه شرکت هایی بیمه جهیزیه برای دختران می دهند
4 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در حال حاضر بیمه تعاون بیمه نامه ای با عنوان بیمه ازدواج ارایه می نمایند که در آن جهیزیه نیز تحت پوشش قرار گرفته است

پس از آن‌که دختر و پسر با استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج، تصمیم به آغاز زندگی مشترک خود گرفتند، جهیزیه و مسکن آن‌ها نیز بر اساس میزان سپرده‌گذاری تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

کمک‌ هزینه تهیه مسکن یا جهیزیه حداکثر به میزان ۸۰ درصد ارزش بازخرید بیمه‌نامه