در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام ایا می توان بیمه نامه به نام فرزند نه ساله خرید بامدت بیست سال یا بیشتر ولی حق برداشت اخر پایان بیمه نامه با پدرباشد چون شنیدم هرچه سن بیمه شده کمترباشدسودبیشترتعلق می گیرد لطفا درمورد فوت توضیح دهید که به چگونه وچه کسب پرداخت می سود
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

بله می توان چنین کاری انجام دهید در قراردادهای بیمه عمر سه شخص وجود دارد:

بیمه گر: شرکت بیمه

بیمه گذار: شخصی که اختیاردار بیمه نامه و طرف مالی بیمه است.

بیمه شده: موضوع سلامتی این فرد موضوع قرارداد است.

در این حالت شما بیمه گذار می شوید و فرزندتان بیمه شده. ولی اصلا این کار پیشنهاد نمی شود. زیرا بیمه عمر کارایی خود را از دست می  دهد.

زیرا اگر برای بیمه گذار فوت اتفاق بیافتد هیچ غرامتی به بیمه شده پرداخت نمی گردد فقط اگر بیمه شده به سن قانونی رسیده باشد جایگزین می شود که خودش بیمه نامه را ادامه دهد.

به زبان ساده: با فوت شما فرزندتان نه تنها هیچ غرامتی از بیمه دریافت نمی کند بلکه از ان زمان به بعد دغدغه پرداخت حق بیمه ها را نیز خواهد داشت زیرا سرپرستی ندارد.

درسته هر چه سن کمتر باشد سود دهی بیشتر است اما  تفاوت سود به نسبت غرامت ها و حمایت ها اصلا ارزش ندارد.

برای مثال اگر شما فرزندتان را ماهی 100 تومان بیمه کنید در انتهای 20 سال تقریبا 230 میلیون ارزش دارد. در صورتی که به نام خودتان باشد ارزشش می شود 220 میلیون. حال اگر پوشش به نام شما باشد اگر فوت ناگهانی یا حادثه ای رخ دهد علاوه بر اندوخته تا ان سال غرامت حداقل 120 میلیون تومانی به فرزند شما پرداخت می شود که ادامه زندگی راحتتری داشته باشد.

انتخاب با شماست.

پیشنهاد نهایی: هر مبلغ که برای حق بیمه در ماه می خواهید پرداخت کنید: 70 درصد ان را به نام خود و 30 درصد را به نام فرزند بزنید.