در بیمه روستایی و عشایر توسط
عزیزی از بنده خواست بپرسم با۸۴ سال سن تنها انگیزه  پرداخت بیمه برخورداری همسرشان از مزایای بیمه بعد از فوت خود بود.با توجه به فوت زودهنگام همسرشان ایشان با ۸۴ سال سن علاقه ای به واریز تا ۴ سال آینده ندارند.با توجه به پرداخت ۱۱ سال حق بیمه چه راهی پیشنهاد میکنید متضرر نشوند؟؟؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در حال حاضر نمی توانند بازنشته شوند یا حق بیمه پرداختی را دریافت نمایند ولی تبصره جدیدی اعلام شده که در صورت اجرا می توانند با همین سابقه درخواست بازنشستگی دهند

هر زن و مرد روستایی، عشایری و کشاورز غیر ساکن در روستا که حداقل ۶۵ سال سن، ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، می توانند از مزایای مستمری پیری استفاده نمایند و حداقل حقوق معادل دو سوم سطح درآمدی انتخاب شده ای که در همان سال حق بیمه مربوط به آن را پرداخت نموده است، دریافت کند

اطلاعات تکمیلی در:

در مورد بیمه عشایر وروستاییان طرح بازنشستگی 10 سال

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی