در بیمه حوادث توسط

مراحل دریافت خسارت در بیمه دانش اموزان چگونه است

1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
فرایند پرداخت خسارت چگونه است؟

مبنای پوشش بیمه شدگان لیست اسامی است که توسط مناطق آموزش و پرورش برای شعب بیمه معلم ارسال شده است. در هنگام بروز حادثه ملاک پوشش بیمه ای وجود نام فرد حادثه دیده در لیست های ارسالی است، لذا پس از احراز پوشش بیمه ای خسارت بیمه شده بر اساس مفاد قرارداد پرداخت خواهد شد.

برای پرداخت خسارت مدارکی لازم است که نخستین مرحله آن تکمیل فرم شماره ۵ توسط مدیر مدرسه یا اداره آموزش و پرورش مربوطه است. در این فرم مشخصات دانش آموز و علت حادثه قید و توسط نماینده بیمه معلم مستقر در اداره به همراه سایر مدارک و مستندات دال بر هزینه پزشکی یا نقص عضو و فوت به شعبه مربوطه ارسال و پس از بررسی خسارت در حداقل زمان از طریق حواله بانکی به بیمه شده یا اولیای ایشان پرداخت می شود.

مدارک لازم برای پرداخت غرامت فوت شامل اصل یا کپی گواهی فوت، گواهی پزشک قانونی یا پزشک معالج مبنی بر تعیین علت فوت، گزارش مشروح حادثه، کپی شناسنامه و کارت ملی فرد است. در موارد نقص عضو نیز گواهی مرجع درمانی مبنی بر شرح صدمات وارده و معالجات انجام شده و همچنین گواهی پزشک معالج مبنی بر پایان معالجات و غیر قابل علاج بودن نقص عضو به همراه گزارش حادثه و کپی شناسنامه و کارت ملی لازم است. در خصوص هزینه های درمانی لازم است گزارش مشروح حادثه که توسط مراجع ذیصلاح تهیه شده است (در صورت وقوع حادثه ) به همراه گواهی پزشک معالج، صورت حساب هزینه ها، فتوکپی شناسنامه و کارت ملی ارسال شود.

سلام ، محمدخانی هستم (مشاور بیمه):