در بیمه حوادث توسط

آیا اتفاقات در مسیر مدرسه هم تحت پوشش بیمه حوادث دانش آموزان هست

1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
در سالهای اول موضوع قرارداد فقط شامل اتفاقات داخل مدرسه بود، ولی به تدریج دامنه پوشش این قرارداد به حوادث خارج از مدرسه و فضای اموزشی و حتی ایام تعطیلی مدارس نیز تعمیم داده شده است. لذا در حال حاضر در هر زمان و مکانی برای هر یک از بیمه شدگان حادثه ای روی دهد که منجر به هزینه درمانی، نقص عضو یا فوت گردد، هزینه های مترتب بر آن تا سقف تعهدات قرارداد از محل این بیمه نامه پوشش داده می شود