در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ویرایش شده
با سلام خدمت دوستان و كارشناسان محترم

با مقايسه جداول بيمه عمر شركت هايي مثل پاسارگاد و دانا و ايران و غيره متوجه اين مسئله شدم كه بيمه مان مبلغ بازخريد بيشتري در پايان قرارداد نسبت به بقيه بيمه ها دارد،آيا كسي علتشو ميدونه؟

با تشكر
3 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام خدمت شما و با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان
در هر ماه به حق بیمه پرداختی شما سود تضمینی ۱۶٪ تعلق می گیرد و با گذشت زمان و اندوخته شدن حق بیمه ها این سود به میزان بیشتری از سرمایه شما تعلق میگیرد و طبیعتا رقم ها سیر صعودی را سریعتر طی می کند