در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
روش پرداخت کمیسیون به بازاریاب بیمه چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط

روش پرداخت كارمزد بازاريابان
اينجا سه نمونه از روش هاي پرداخت كارمزد به بازاريابان را براي شما قرار داده ام.
يك نماينده جنرال (اصلي) درآمد حاصله از بيمه عمرش 3% سرمايه اصلي يا 75% حق بيمه سال اول (هر كدام كه كمتر باشد) است .
و اين سه شيوه پرداخت كارمزد به بازاريابان اي كه كارمزد نمايندگانشان 5 سال تسويه مي شود.:

روش اول پرداخت كارمزد بازارياب بیمه عمر
45% از 75% مجموعا به بازارياب  طي پنج سال پرداخت مي شود
كه سال اول 25% از 45%
از سال دوم تا پنجم هر سال 18/5% از 45% داده مي شود
كه ما اين نوع پرداخت (فرمول) را با يك حق بيمه 1/000/000 توماني با سرمايه اصلي 25/000/000 تومان محاسبه كرديم
كه مشاهده شد
سال اول 112/500 به بازارياب پرداخت شده
سال دوم تا پنجم هر سال 62438 تومان
كه مجموعا در طي پنج سال 249750 تومان مي گيرد.
اين در حاي است كه 45% از 75% با مثال فوق مي شود 338000 تومان در طي 5 سال حق بازار ياب است در اينجا نماينده 87750 تومان را به بازارياب نمي دهد.

روش دوم پرداخت كارمزد بازارياب بیمه عمر

18% حق بيمه ، در صورت حساب كردن كامل ضريب سرمايه، براي بازار ياب:
در اين حالت فقط كارمزد سال اول به بازارياب پرداخت مي شود و چهار سال ديگر براي نماينده مي باشد.
كه ما اين نوع پرداخت (فرمول) را با يك حق بيمه 1/000/000 توماني با سرمايه اصلي 25/000/000 تومان محاسبه كرديم
كه مشاهده شد بازارياب
180000 تومان  كارمزد مي گيرد.

روش سوم پرداخت كارمزد بازارياب بیمه عمر

1)    3% سرمايه اصلي
كه سال اول 30% از 3% سرمايه اصلي تقسيم بر 2
سال دوم تا پنجم 17/5% از 3% سرمايه اصلي تقسيم بر 2
سهم بازارياب است.
كه در اغلب اين تقسيم بندي ها حق بازارياب خورده مي شود
توجه : روش اول و سوم كارمزد بدون كسر ماليات و روش دوم كارمزد با كسر ماليات و خالص مي باشد.

روش چهارم پرداخت كارمزد بازارياب بیمه عمر

تا 500000 تومان كارمزد 50% كارمزد نماينده يا به عبارتي پنجاه پنجاه
501000 تا 1000000  كارمزد 60 به 40
1000000 تا 2000000 كارمزد 70 به 30
2000000 به بالا كارمزد 80 به 20 به نفع بازارياب
نكته: اين نوع پرداخت ها اغلب 5 ساله بوده كه به شرط باقي ماندن بازارياب در همان نمايندگي سال هاي بعد تسويه مي شود

توسط (140 امتیاز)
ضمن تشکر از پاسخگویی کامل  شما. ایا این کارمزدها ک  توضیح دادید با شرایط جدید  باراریابی بیمه عمر با قانون ۵۴ ایین نامه همینه ک توضیح دادید