در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
از سال 66 تا 74 در شرکتی وابسته به بنیاد کار کردم و فقط 5 سال آن را دریافت کردم چگونه میتوانم بدون مدرک حق بیمه پرداخت نشده را دریافت کنم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام ادله اثبات دعوی در هیاتهای حل اختلاف وزارت کار شامی سه دسته می باشد:

1-اقرار هریک از طرفین

2-اسناد و مدارک (شامل فیش حقوق ، گواهی اشتغال به کار، استشهادیه و ....)

3-امارات. امارات شامل بازرسی تحقیقی از محل و گزارش کارشناسی است.

شما باید حداقل یکی از مدارک بالا را داشته باشید تا در هیات های حل اختلاف بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

مدارک قابل ارائه برای بررسی ادعای سابقه تامین اجتماعی

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟