در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

پوشش های بیمه تکمیلی بیمه سرمد چگونه است
4 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
بیمه درمان قراردادی است که به موجب آن بیمه گر در قبال دریافت حق بیمه، هزینه های درمان مازاد بر سهم بیمه گران اولیه (تامین اجتماعی، خدمات درمانی، خدمات درمانی نیروهای مسلح و....) شخص بیمه شده را جبران می‌نماید.
بیمه شدگان : کلیه کارکنان شاغل(رسمی، قراردادی، پیمانی)که بطور تمام وقت در استخدام بیمه گذار هستند به همراه اعضاء خانواده و افراد تحت تکفل خود تحت پوشش قرار می‌گیرد.
حادثه : عبارتست از هرگونه واقعه ناگهانی ناشی از یک عامل خارجی که بدون قصد و اراده بیمه شده بروز کرده و باعث وارد آمدن صدمه جسمی به بیمه شده گردد.
بیماری : عبارتست از هرگونه عارضه جسمی و اختلال در اعمال طبیعی اعضاء و جهاز مختلف بدن طبق تشخیص پزشک.
 فـرانشیـز: درصد معینی از هزینه های درمانی مشمول تعهدات قرارداد است که تامین آن بعهده بیمه گذار می‌باشد.

 اهداف  درمان گروهی
یکی‌ از انواع‌ پوشش های‌ بیمه‌ای‌، بیمه‌ بیماری‌ (درمانی‌) است‌. باتوجه‌ به‌ اینکه‌ بشر همواره‌ در معرض‌ خطر انواع‌ مختلف‌ بیماریها بوده‌ است‌ ناچار برای‌ بهبودی‌ و معالجه‌ متقبل‌ هزینه‌های‌ سنگین‌ پزشکی‌، دارو و اعمال‌ جراحی‌ و نیز مخارج‌ بیمارستان‌ می‌شود. به‌ منظور کمک‌ به‌ مردم‌ در چنین‌ مواردی‌، شرکتهای‌ بیمه‌ طرحهای‌ گوناگون‌ بیمه‌های ‌بیماری‌ را ارائه‌ می‌کنند. همچنین‌ در اغلب‌ کشورها کارکنان‌ دولت‌ و یا واحدهای‌ صنعتی‌ و تولیدی‌ از طرح ‌بیمه‌های‌ بیماری‌ جمعی‌ استفاده‌ می‌کنند. در حال‌ حاضر بیمه‌ بیماری‌ یکی‌ از رشته‌های‌ مهم‌ بیمه‌ در کشورهای‌ جهان‌ شمرده‌ می‌شود. این‌ نوع‌ بیمه‌ در کشور ایران‌ به‌ صورت‌ گروهی‌ عرضه‌ می‌گردد.

مخاطبین   درمان گروهی
کلیه کارکنان رسمی، قراردادی و پیمانی که به صورت تمام وقت در استخدام بیمه گذار می باشند به همراه افراد تحت تکلف آن ها
فرزندان دختر تا زمان ازدواج و یا اشتغال به تحصیل
فرزندان پسر تا سن 18 سال تمام و در صورت اشتغال به تحصیل با ارائه گواهی تحصیلی تمام وقت تا سن 20 سال تمام. در مورد دانشجویان، با ارائه گواهی تحصیلی تا سن 25 سال تمام و در مورد دانشجویان پزشکی و دکترا تا سن 26 سال تمام
نوزادان در بدو تولد
فرزندان معلول ذهنی و جسمی بدون در نظر گرفتن سقف سنی آن ها

شرایط دریافت بیمه مازاد درمان
گروه برای استفاده از مزایای بیمه مازاد درمان تشکیل نشده باشد
 کلیه اعضای گروه بیمه گر اولیه داشته باشند
گروه دارای مدارک و مستنداتی از قبیل پروانه فعالیت، مجوز کسب و کار و ... از سوی مراکز صلاحیت دار باشند

حداقل 70 درصد اعضای گروه براساس لیست پرداخت حق بیمه  متقاضی بیمه باشند
خسارات تحت پوشش  درمان گروهی

1-   بیمه مازاد درمان گروهی
سازمان های موفق برای بالابردن رضایتمندی کارکنان خود انواع خدمات رفاهی و درمانی را برای آن ها فراهم می کنند زیرا در این صورت است که کارکنان به کارفرمای خود وفادار مانده و در جهت تحقق اهداف سازمان گام بر می دارند. بیمه درمان مازاد گروهی جهت گروه های بالای 50 نفر و با هدف جبران هزینه های بیمارستانی و اعمال جراحی، هزینه های تشخیصی و پاراکلینیکی بیمه شدگان مازاد بر سهم بیمه گران اولیه (تامین اجتماعی، خدمات درمانی و ...) تا سقف پوشش های مندرج در قرارداد، مورد تعهد قرار می گیرد.
هزینه های درمان بیمارستانی و اعمال جراحی: شامل بستری شدن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود Daycare (که مدت زمان بستری کمتر از یک روز باشد)، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، گامانایف، هزینه عمل دیسک ستون فقرات و انواع سنگ شکن
 هزینه های مربوط به رفع انکساری دید چشم، چنانچه نقص بینایی هر چشم به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر (قبل ار عمل)جمعا برای هر دو چشم " سه دیوپر" یا بیشتر باشد
هزینه آمبولانس و سایر فوریت های پزشکی که نهایتا منجر به بستری شدن  بیمه شده در مراکز درمانی و یا نقل و انتقال بیمار به سایر مراکز تشخیصی- درمانی طبق دستور پزشک معالج ( داخل و خارج شهری)
هزینه های زایمان طبیعی و سزارین
هزینه اعمال جراحی مهم: شامل سرطان، مغز و اعصاب مرکزی، نخاع (باستثناء دیسک ستون فقرات)، گامالایف، قلب، پیوند ریه، پیوند کبد، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان تا دو برابر سقف تعهدات هزینه های بند یک
هزینه های پاراکلینیکی (1)، شامل: سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و سی تی اسکن، انواع آندوسکوپی، ام آر آی، اکو کاردیوگرافی، استرس اکو و دانسیتومتری
هزینه های پاراکلینیکی (2)، شامل: تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی، نوار عضله، نوار مغز، نوار مثانه، نوار عصب، آنژیوگرافی چشم، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و هولتر مانیتورینگ قلب
هزینه های جراحی های مجاز سرپایی و بدون بستری، شامل: شکستگی ها، گچ گیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسزیون لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی (به استثناء رفع عیب دید چشم)
هزینه های نازایی و ناباروری
هزینه های خدمات آزمایشگاهی، شامل: آزمایش های تشخیص پزشکی، پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب و فیزیوتراپی
هزینه های دندان پزشکی
هزینه تهیه اوروتز که بلافاصله بعد از عمل جراحی به تشخیص پزشک معالج و تایید پزشک معتمد بیمه گر مورد نیاز باشد
هزینه های عینک طبی و لنز تماس طبی
هزینه های مربوز به خرید سمعک
هزینه تشخیص بیماری ها و ناهنجاری های جنین
 هزینه های ویزیت و دارو
2-   بیمه درمان خانواده
تعهدات بیمه درمان خانواده شامل بستری شدن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود Daycare و هزینه پاراکلینیکی برای خود بیمه شده و اعضای خانواده تحت تکلف وی (طبق شرایط بیمه نامه) می باشد

شرایط عمومی و اختصاصی  درمان گروهی
شرایط عمومی بیمه درمان گروهی (مشاهده فایل)
شرایط خصوصی بیمه درمان گروهی (مشاهده فایل)
شرایط و فرآیند فسخ   درمان گروهی
موارد فسخ بیمه‌نامه و نحوه تسویه حق‌بیمه: بیمه‌گر یا بیمه‌گذار می‌تواند در این موارد برای فسخ بیمه‌نامه اقدام کند:
1 موارد فسخ از‌طرف بیمه‌گر:
1-1 عدم‌پرداخت تمام یا قسمتی از حق‌بیمه و یا اقساط آن در سررسید.
1-2 هرگاه بیمه‌گذار سهواً و بدون سوء‌نیت مطالبی خلاف واقع اظهار کند و یا از اظهار مطالبی خودداری کند به‌نحوی‌که در نظر بیمه‌گر موضوع خطر تغییر یابد و یا از اهمیت آن کاسته شود.
1-3 در صورت تشدید خطر موضوع بیمه‌نامه و عدم‌موافقت بیمه‌گذار با افزایش حق‌بیمه.
2 موارد فسخ از‌طرف بیمه‌گذار:
2-1 درصورتی‌که خطر موضوع بیمه کاهش یابد و بیمه‌گر حاضر به تخفیف در حق‌بیمه نشود.
2-2 درصورتی‌که فعالیت بیمه‌گر به‌هردلیل متوقف شود.
2-3 در صورت توقف فعالیت بیمه‌گذار که قرارداد براساس آن منعقد شده است.
3 نحوه تسویه حق‌بیمه در موارد فسخ:
3-1 در صورت فسخ قرارداد بیمه از‌طرف بیمه‌گر، حق‌بیمه تا زمان فسخ به‌صورت روزشمار محاسبه می‌شود.
3-2 در صورت فسخ از‌طرف بیمه‌گذار، حق‌بیمه تا زمان فسخ براساس حق‌بیمه هر ماه محاسبه می‌شود (کسر ماه یک ماه تمام منظور خواهد شد)؛ بنابراین درصورتی‌که تا زمان فسخ قرارداد، نسبت مجموع خسارت پرداختی و معوق قرارداد به حق‌بیمه پرداختی تا زمان فسخ بیمه‌نامه بیشتر از ۷۰ ‌درصد باشد، بیمه‌گذار متعهد است مانده حق‌بیمه سالیانه متعلقه را تا میزانی که نسبت مذکور به۷۰‌ درصد برسد به بیمه‌گر پرداخت کند.
 (تست ارودینامیک) معمولا ۳۰ تا ۴۵ است.چگونگی گرفتن نوار مثانه برای نوار مثانه (تست ارودینامیک) ۲ عدد سوند باریک در مثانه و مقعد قرار داده میشود بعد مثانه بوسیله مایع (نرمال سالین) بصورت تدریجی پر میشود.بر اساس فرم سوال هایی در مورد اینکه اولین احساس پرشدگی مثانه،زمان آن و احساس های تخلیه ادراری پرسیده می شود که باید دقیقاً جواب داده شود. پس از پرشدن کامل مثانه و نیاز شدید به ادرار ، بیمار ادرار میکند و حس مثانه، قابلیت حجم پذیرش مثانه،حداکثر ظرفیت مثانه، قدرت انقباضی عضلات مثانه ، لرزش های عصبی عضلانی مثانه، هماهنگی بین عضلات مثانه و دریچه خروجی مثانه و عملکرد مجرای ادراری مشخص می گردد. معمولا پس از نوار مثانه (تست ارودینامیک) برای جلوگیری از عفونت آنتی بیوتیک تجویز میشود.اما پس از انجام نوار مثانه (تست ارودینامیک)، احساس سوزش ادراری،مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و با مصرف زیاد مایعات برطرف میشود. اگر این علایم تا ۲۴ ساعت ادامه یافت یا همراه با تب شد حتما به پزشک اورولوژی خود مراجعه کنید.
شنوایی سنجی :
شنوایی سنجی با صدای خالص ، متداولترین روش شنوایی سنجی در کلینیک محسوب می‌شود، با اینحال این روش تنها قادر به تشخیص کم شنوایی متقارن و دو طرفه حسی – عصبی بوده در حالی که علت اختلال قابل تشخیص نمی‌باشد. شنوایی سنجی گفتاری در صورت دسترسی از دو حیث کمک کننده است، اول اینکه اختلال شنوایی سنجی گفتار نسبت به تون خالص از ارزش تشخیصی بیشتری برخوردار است و این روش می‌تواند اختلال در ناحیه حلزون و اختلال عصبی یا اختلال مرکزی را مشخص کند.
شنوایی سنجی با صدای خالص tone audionetry PTA)( Pure ) ) با استفاده از دستگاه شنوایی سنج با صدای خالص ، اصواتی با فرکانسهای مختلف به فرد می‌دهند و آستانه شنواییهای تعیین شده برای انتقال هوایی و انتقال استخوانی بطور جداگانه اندازه‌گیری شده و به ترتیب توسط خطوط ممتد و نقطه چین بهم متصل می‌شوند.
بینایی سنجی (اپتو متری) :
سازمان بهداشت جهانی علم بینایی سنجی را مراقبت اولیه از بینایی می‌داند. به این معنا که یک بیمار چشم در آغاز باید توسط یک بینایی‌سنج (اپتومتریست) معاینه شود تا اگر دچار عیوب انکساری، ‌اختلالات دید دو چشمی، انحرافات عضلانی آشکار و غیرآشکار، تنبلی چشم، فیکساسیون‌های غیر مرکزی و مواردی از این قبیل بود، توسط متخصص بینایی‌سنجی معاینه گردد و در غیر این صورت به پزشک متخصص ارجاع داده شود.” در حقیقت وظیفه بینایی‌سنج تشخیص‌ و تصحیح‌ عیوب‌ انکساری‌ (نزدیک‌بینی‌، دوربینی‌ و آستیگماتیسم‌) با تجویز عدسی‌های‌ مناسب‌ مانند عدسی‌های‌ عینک‌ یا لنزهای‌ تماسی‌، تشخیص‌ و تصحیح‌ اختلالات‌ دید دو چشمی‌ و تنبلی‌ چشم‌، تعیین‌ بهداشت‌ عمومی‌ چشم‌ و بهداشت‌ بینایی‌ در محیط‌های‌ کار و تحصیل‌ و دادن‌ آموزش‌ لازم‌ در این‌ زمینه‌ است‌.
هولتر مانیتورینگ قلب :
هولتر ریتم که در واقع عبارت کامل آن پایشگر نوار قلب است، برای تشخیص بی نظمی ها و تپش قلب بیمار در طول شبانه روز به کار می رود. در این روش نوار قلب یا کارکرد الکتریکی قلب بیمار در طول ۲۴ تا ۴۸ ساعت در خارج از مرکز درمانی و در حین فعالیت، استراحت و زندگی روزمره بیمار بر روی یک دستگاه کوچک ثبت و ضبط می شود.
این دستگاه ضبط کوچک که تقریبا به اندازه مدلهای بزرگ تلفن همراه است، توسط تعدادی سیم به چسب هایی روی تنه بیمار چسبانده شده و با وی حمل می گردد. اگر در حین این مدت هرگونه بی نظمی و یا وقوع حوادث قلبی و یا تپش قلب غیر عادی حتی برای چند ثانیه ایجاد شود، بلافاصله ثبت و ضبط می گردد و سپس توسط پزشک متخصص قلب رویت و مورد بررسی قرار می گیرد.
بیمار پس از ۴۸-۲۴ ساعت به درمانگاه تخصصی قلب بازگشته و پس از جدا کردن الکترودها و سیم ها، دستگاه هولتر به یک رایانه متصل شده و با آنالیز قسمت های مهم، نوار قلب نمایش داده می شود و به بیمار تحویل می گردد.
آنژیو گرافی چشم :
در آنژیوگرافی چشم ، از عروق شبکیه و جریان خون این عروق عکسبرداری می گردد. جهت وضوح عروق در این نوع عکس برداری در چشم قطره ای ریخته می شود که مردمک چشم را باز می کند. این امر به طور موقت باعث کاهش دید شده که پس از چند ساعت رفع می گردد.بازشدن مردمک حدود ۲۰ دقیقه بطول می انجامد که در طی این مدت یک آنژیوکت در دست گذاشته می شود. پس از طی این مراحل، بیمار در جلوی دوربینی نشسته و پرستار از ته چشم شروع به عکس گرفتن می کند.برای اینکه رگهای شبکیه بهتر دیده شوند، یک مایع قرمز رنگ در دست بیمار تزریق می گردد ، انجام این تست غالبا هیچ گونه درد یا عوارضی نخواهد داشت.
لازم به یادآوری است، به دلیل تزریق این ماده ؛ رنگ ادرار و پوست زردرنگ شده که پس از چند ساعت و با مصرف بیشتر مایعات رفع می گردد.پس از ظاهر شدن عکسها و بررسی آن توسط پزشک معالج ، نتیجه برای معاینات دیگر یا درمان های احتمالی لیزری ، به بیمار اعلام خواهد شد.