در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام در فروردین بیمه عمروسرمایه گذاری خریدم واقساط را یکساله به حساب ریختم ،الان6 ماه میگذره ومیخوام ماهیانه قسط بپردازم ،ایا میتونم از نماینده این درخواست را داشته باشم یا باید سر سال مطرح بشه؟ممنون بابت راهنماییتون
4 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
در بعضی شرکت ها تا پایان سال مالی (یعنی 11 ماه بعداز شروع بیمه ) این امکان وجود ندارد
اما بعضی شرکتها امکان تغییر در هر زمانی وجد دارد.
با واحد عمر شرکت خود تماس بگیرید. یا در سوالی دیگر نام شرکت مربوطه را بفرمایید تا همکاران آن شرکت بیمه ای شما را راهنمایی کنند.