در بیمه درمان تکمیلی توسط (170 امتیاز)
4 پاسخ
توسط
شرکت بیمه پاسارگاد به این صورت عمل میکند؛اما این یعنی پرداخت حق بیمه برای پوشش 25 میلیونی برای هر بیماری؛یعنی پرداخت حق بیمه چند برابری نسبت به سایر شرکت هاست؛درحالی که با پرداخت حق بیمه برابر،درصورت ابتلا خسارت کمتری بشما داده میشود

مثلا با پرداخت 50 تومان ماهانه شرکت دیگر در صروت ابتلا به شما 20 تا 25 میلیون تومان خسارت میدهد اما شرکت بیمه پاسارگاد تنها 4.5 میلیون تومان خسارت میدهد و تنها در صورتی 25 تومان خسارت پرداخت میشود که شما به همه موارد مبتلا شوید

اما باید دید ریسک ابتلا به این امراض خاص تا 60 سالگی چقدر هست؟
آیا اصلا شرکت بیمه زیر بار ریسک بالا میرود؟

بیاییم این بیماری های خاص رو بررسی کنیم: سکتع قلبی،سکته مغزی،عمل قلب باز،سرطان و پیوند اعضای اصلی

خوب اولا اینکه یک نفر به هر 5 مورد مبتلا شود و برای هرکدام نیاز به 25 میلیون خسارت داشته باشد،بعید هست

در ثانی تمام این بیماری ها به هم مرتبط نیستند که بگویین با ابتلا به یکی،به دیگری مبتلا شد

ضمنا پیوند اعضای اصلی بدن بیماری نیست که هرکسی بهش نیاز پیدا کنه و یا در هر مرکزی بشود آن را انجام داد

این مورد از طرف بیمه پاسارگاد بیش از اینکه کاربردی باشد،تبلیغی است

ضمن اینکه طبق یک اصل کلی،شرکت بیمه هیچگاه ریسک بالا رو پوشش نمیده،پس طبق براوردهای شرکت یک شخص به این همه پوشش تا 60 سالگی نیاز پیدا نمیکنه
توسط
باسلام
شرکت بیمه پاسارگاد به ازای هرکدام ازپنج بیماری تاسقف25ملیون تومان خسارت پرداخت میکند
که این پرداخت باتوجه به پرداختی شمامیباشد
یعنی اگر ماهانه 100هزارتومان پرداخت کنید مبلغ 9ملیون تومان برای هربیماری پوشش دارید
واین به انتخاب شمابصورت سالانه افزایش پیداکرده تابه سقف یعنی25ملیون تومان برسد
درصورت تمایل به اخذ پوشش 25ملیونی از ابتدامیتوانیدماهانه مبلغ334هزارتومان پرداختی داشته باشید
که دراین صورت همه پوششها رادرسقف دریافت میکنید
برای دریافت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.https://telegram.me/pasargadsnews
توسط
شرکت بیمه ما ( ملت ایران) تا سقف ۵۰ میلیون تومان پرداخت میکنه.
توسط
و البته این رو هم اضافه کنید که اولا ۳۰ درصد مبلغ سرمایه فوت تا سقف ۵۰ میلیون هست؛یعنی سرمایه فوت به تبع اون باید بالا باشه؛ و همچنین حق بیمه برای ۵۰ میلیون تمان بیشتر از ۳۰ میلیون تومان هست
دوما یکبار و به صورت غرامت پرداخت میشه؛