در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
اسلام
من پدرم ۱۰ سال پیش فوت شدن وخواهرم حقوق پدر را دریافت میکند من حدود ۲۰ روز است که از همسرم جدا شده ومیخواهم از حقوق ایشان استفاده نمایم خواهشمندم در این خصوص مرا راهنمایی فرموده وبفرمایید از کجاو کدام سازمان پیگیری نمایم. باتشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

با مدارک خود به شعبه تامین اجتماعی که پرونده پدر شما قراردارد رجوع نموده و درخواست بدهید پس از ارائه مدارک و بازرسی به شما حقوق تعلق خواهد گرفت.