در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

اطلاعات بیمه عمر بیمه آرمان می خواستم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

طرح بیمه آرمان زندگی را می توان در چهار بخش تقسیم بندی نمود
بخش پوشش های بیمه ای

بخش اندوخته سرمایه گذاری
بخش پوشش های اضافی
بخش مزایای بیمه ای

توضیحات اولیه :

اين بيمه نامه ترکيبی از يک بيمه عمر و همچنين تامين منابع لازم برای تشکيل سرمايه ای در آینده می باشد که علاوه بر ارائه پوشش برای خطر فوت , درآمدهايی را بر اساس سرمايه گذاري های مشخص در زمان حيات نصيب بيمه گذار می کند .

بيمه گذار بر پايه نيازهای خود و خانواده , ابتدا ميزان سرمايه لازم برای پوشش خطر فوت را انتخاب می کند و با توجه به تمايل و توان مالی خود , مبالغ حق بيمه و نحوه پرداخت آن را بر می گزيند  . حق بيمه های پرداختی پس از کسر حق بيمه لازم برای پوشش فوت و پوشش های اضافی , به اندوخته سرمايه گذاری بيمه شده افزوده می شود .

برای بيمه نامه هایی که مدت آن پنج سال باشد , حداقل سود تضمين شده از محل سرمايه گذاری اندوخته رياضی در صورت پرداخت به موقع اقساط 18 % در هر سال می باشد .

برای بيمه نامه هایی که مدت آن بيش از پنج سال باشد , حداقل سود تضمين شده از محل سرمايه گذاری اندوخته رياضی در صورت پرداخت به موقع اقساط برای پنج سال اول  18 % و برای سالهای بعد از آن 15% در هر سال می باشد .

در پايان هر ده سال , در صد سود تضمين شده جديد با توجه به شرايط اقتصادی و نرخ سود بر اساس اعلام و ابلاغ بيمه مرکزی جمهوری اسلامی ايران اعمال خواهد شد .

 اين اندوخته طی سالهای بعد با افزوده شدن حق بيمه ها و سود آنها , انباشته شده و پس اندازی مطمئن برای رفع نيازهای احتمالی و برنامه آينده بيمه شده خواهد بود .

در صورت فوت در خلال مدت بيمه نامه , سرمايه تعيين شده به علاوه موجودی اندوخته سرمايه گذاری در هر زمان به بازماندگان يا افرادی که قبلآ بيمه گذار تعيين کرده است , پرداخت خواهد شد . در صورت حيات بيمه شده در پايان مدت بيمه , موجودی اندوخته سرمايه گذاری و سود آن به اضافه سود مشارکت در منافع به وی پرداخت می شود .

بديهی است که نرخ های سود بيشتر از 18% در صورت تحقق سرمايه گذاری های شرکت از محل ذخاير بيمه ای , به صورت مشارکت در منافع و به ميزان 85% از سود مازاد بر 18% به بيمه شدگان تعلق خواهد گرفت .

بيمه آرمان زندگی  با انعطاف ترين بيمه نامه برای رفع نيازهای بيمه گذاران و پاسخگويی به انتخاب های متنوع آنان است .

بیمه آرمان زندگی از ترکیب دو بخش ؛ پوشش های بیمه ای ( پوشش بیمه عمر به شرط فوت و پوشش های اضافی بیمه ای) و ( قسمت خدمات سرمایه گذاری ) تشکیل شده است , به عبارت دیگر این بیمه نامه از یک بیمه عمر و اندوخته سرمایه گذاری می باشد .

1 . بخش پوشش های بیمه ای

پوشش بیمه عمر به شرط فوت : در این قسمت ، ابتدا شخص ، مبلغی تعیین می کند که این مبلغ در صورت فوت وی به هر علت حتی فوت طبیعی ، فوت بر اثر بیماری ، حادثه ، تصادف رانندگی و ... به بازماندگان ( استفاده کنندگان )  پرداخت می شود . این مبلغ در اصطلاح  " سرمایه فوت " نامیده می شود . ( این سرمایه تا سقف 2.000.000.000 ریال قابل ارائه است(  .

سرمايه بيمه عمر به شرط فوت می تواند به يکی از حالتهای زير توسط بيمه گذار تعيين شود :

بيمه عمر به شرط فوت با سرمايه ثابت

سرمايه بيمه عمر به شرط فوت در طول مدت بيمه نامه ثابت می ماند . از حداقل 10.000.000 ریال تا 2.000.000.000 ریال

بيمه عمر به شرط فوت با سرمايه افزايشی

بيمه گذار مبلغی را به عنوان سرمايه بيمه عمر به شرط فوت برای سال اول تعيين می نمايد که اين سرمايه , سالانه حداکثر تا 20% می تواند  افزايش يابد که در صورت فوت بيمه شده سرمايه افزايش يافته همان سال به ذينفع بيمه نامه پرداخت می شود.

سرمایه فوت درخواستی بیمه گذار در سال اول باید ضریبی از حق بیمه ( 1 تا 40 برابر ) می باشد به شرطی که از 10.000.000 ریال کمتر و از 2.000.000.000 ریال بیشتر نباشد .

نرخ تعدیل افزایش سالانه سرمایه فوت نمی تواند بیشتر از 20% باشد .

بطور خلاصه :

سرمایه فوت از 1 تا 40 برابر حق بیمه
حداقل سرمایه فوت نبایستی کمتر از 10.000.000 ریال و بیشتر از 2.000.000.000 ریال باشد
حداقل سن بیمه شده از یک ماهگی  و حداکثر 75 سالگی است
سرمایه بيمه عمر و سرمايه گذاری از مجموع دو مولفه زير تشکيل شده است :

سرمايه بيمه عمر به شرط فوت
موجودی انباشته شده در اندوخته سرمايه گذاری ( ارزش بازخريد )
سرمايه در هر حالت به شرح زير قابل پرداخت است :

در صورت فوت بهر علت :                      ( سرمايه بيمه عمر به شرط فوت + اندوخته سرمايه گذاری  )
در صورت فوت ناشی از حوادث :             ( سرمايه بيمه عمر به شرط فوت + سرمایه بیمه حادثه + اندوخته سرمايه گذاری  )
در صورت حيات در پايان مدت بيمه نامه :      ( اندوخته سرمايه گذاری يا ارزش بازخريد )
نحوه پرداخت سرمایه

یکجا
مستمری
در این حالت مبلغ سرمایه بیمه به صورت یک مستمری با دوره مشخص یا مادام العمر به صورت های ماهانه , سه ماهه , شش ماهه و ................... قابل پرداخت است .

محدوده سنی

سن بیمه شده از ماه دوم تولد و حداکثر با احتساب مدت بيمه نامه نبايد از 80 سال تجاوز نمايد .

مدت بیمه

مدت بیمه نامه از 5 سال و حداکثر تا سن 80 سالگی بنا بر تقاضای بیمه گذار متغیر می باشد .

مبنای محاسبات حق بیمه :

به کلیه مبالغ پرداختی بیمه گذار , حق بیمه اطلاق می شود . مبالغ پرداختی بیمه گذار حداقل بایستی برای حق بیمه لازم پوشش فوت و هزینه های اداری کافی باشد . از حق بیمه های پرداختی بیمه گذار , ابتدا حق بیمه پوشش فوت کسر شده و به حساب بیمه عمر منظور می گردد و مابقی حق بیمه , پس از کسر هزینه ها وارد اندوخته سرمایه گذاری می شود .

کل حق بیمه پرداختی

مابقی حق بیمه پرداختی                          حق بیمه پوشش های بیمه ای

صندوق سرمایه گذاری                                حساب بیمه عمر

روش پرداخت حق بيمه ها :

 بيمه گذار بر اساس علاقه مندی خود می تواند دو روش را برای پرداخت حق بيمه های خود انتخاب نمايد :

حق بيمه ثابت در طول مدت بيمه , مبلغ ثابتی را به عنوان حق بيمه در هر نوبت می پردازد .

حق بيمه افزايشی بیمه گذار با توجه به توانايی خود مبلغ حق بيمه را تا هر درصدی که میل داشته باشد بدون محدودیت میتواند افزايش دهد .

امکان تغییر میزان حق بیمه پرداختی و سرمایه بیمه عمر به شرط فوت در طی قرارداد ( در تمدید بیمه نامه ) میسر می باشد.

نحوه پرداخت حق بيمه به صورت ماهانه , دو ماهه , سه ماهه , چهار ماهه , شش ماهه , سالانه و یکجا می باشد .

حداقل حق بیمه پرداختی سالانه 2.000.000 ریال می باشد .

در مواردی که حق بیمه در بازه های زمانی ماهانه , دو ماهه , سه ماهه و ........ پرداخت می شود , نرخ بهره سالانه با تبدیل به نرخ بهره ماهانه , دو ماهه , سه ماهه و ........ برای تخصیص سود به کار گرفته می شود . یعنی به حق بیمه سالانه نسبت به حق بیمه شش ماهه  حق بیمه شش ماهه نسبت به حق بیمه سه ماهه و به همین ترتیب سود بیشتر تعلق می گیرد .

در صورتی که بیمه گذار حق بیمه های خود را پرداخت ننماید از اندوختی سرمایه گذاری برای پوشش بیمه ای استفاده می گردد .

خلاصه ای از شرایط بیمه نامه:

حداقل حق‌ بیمه سالانه 2.000.000 ریال به جز بیمه ‌های گروهی .
سود تضمینی برای 5 سال اول 18% و برای 5 سال دوم 15% می‌باشد .
نرخ تعدیل سرمایه فوت بیشتر از 20% نمی‌تواند باشد .
تعدیل حق‌بیمه حداکثر تا 30%
بیمه‌شده می‌تواند تا80 سالگی خود را بیمه نماید .
روش پرداخت می‌تواند یکجا، سالانه، شش ماهه , چهار ماهه , سه ماهه , دو ماهه و ماهانه باشد .
تمدید بیمه‌نامه به صورت خودکار انجام می پذیرد .
وام و برداشت از اندوخته معادل 90% اندوخته هر سال می باشد .
بیمه‌نامه می‌تواند بلا انقطاع تا 80 سالگی بیمه‌شده ادامه داشته باشد .
در صورت ازکارافتادگی بیمه‌شده هزینه پوشش‌های اضافی نیز جزء معافیت حساب می شود .

2 . بخش اندوخته سرمایه گذاری

موجودی اندوخته سرمایه گذاری در بیمه آرمان زندگی در پایان هر دوره ( یکماهه , دو ماهه و ........... ) از رابطه زیر حاصل می شود ؛

اندوخته سرمایه گذاری = اندوخته دوره های قبل + سود حاصل از اندوخته دوره های قبل + مبالغ دریافتی این دوره

در بیمه آرمان زندگی علاوه بر اینکه پوشش های بیمه ای از پرداخت اولین قسط حق بیمه شروع می شوند ، از همان ابتدا نیز بر پس انداز هایی که توسط بیمه گذاران به عنوان قسط حق بیمه پرداخت می شود سود تضمینی ، به صورت بهره مرکب و روزشمار تعلق می گیرد و پس از پایان دوره بیمه نامه که به دلخواه بیمه گذار می تواند بین 5 الی 80 سالگی باشد , کل مبلغ پس انداز شده به همراه سود بهره مرکب آن به بیمه گذار پرداخت می شود . به زبان ساده کل سرمایه که از ابتدا تا انتها جمع شده + سود بهره مرکب و روز شمار آن . در حقیقت این سرمایه گذاری حاصل جمع آوری پس انداز های ماست با این تفاوت که به این پس اندازها از ابتدای سرمایه گذاری سود ویژه تعلق می گیرد  .

پوشش های اضافی

فوت در اثر حادثه

به همراه پوشش بيمه عمر به شرط فوت، بيمه شده می تواند از سرمايه اضافی فوت در اثر حادثه (حداکثر تا سه برابر سرمایه بیمه عمر به شرط فوت به شرطی که از 2.000.000.000 ریال تجاوز ننماید) نيز برخوردار شود، که در صورت فوت در اثر حادثه، سرمايه بيمه عمر و سرمايه بيمه حادثه، مجموعآ به ذينفع بيمه نامه پرداخت می­گردد.

بطور خلاصه :

حداکثر سقف سرمایه فوت ناشی از حادثه تا 3 برابر سرمایه فوت اولیه بیمه عمر به شرط فوت به شرطی که از 2.000.000.000 ریال تجاوز ننماید.
سقف سنی بیمه شده حداقل از یک ماهگی و حداکثر 80 سالگی .
برای سنین زیر 15 سال حداکثر سقف سرمایه تا 1 برابر سرمایه فوت.

از کارافتادگی دائم و کامل ناشی از حادثه

( واژه از کار افتادگی دائم و کامل به مفهوم این است که شخص بیمه شده برای تمام عمر و در اثر بیماری و یا حادثه قادر به فعالیت و کسب درآمد نبوده و تا پایان عمر به صورت از کار افتادگی باقی خواهد ماند) .

بیمه­گذار می تواند از پوشش نقص عضو و از کارافتادگی دائم ناشی از حادثه  از 10% تا 100 % سرمایه بیمه عمر به شرط فوت ( با توجه به درصد انتخاب شده توسط بیمه­گذار ) بهره مند گردد.

بطور خلاصه :

سقف سرمایه این پوشش از حداقل 10% تا حداکثر 100% ( یک برابر سرمایه فوت اولیه ).
از یک ماهگی پوشش تعلق می گیرد.
سقف سنی حداکثر 60 سالگی بیمه شده.

هزینه ­های پزشکی ناشی از حادثه

بیمه­گذار می­تواند از پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه به میزان حداکثر 10% سرمایه بیمه عمر به شرط فوت استفاده نماید.

بطور خلاصه :

حداکثر تا 10 درصد سرمایه ‌فوت.
پوشش از یک ماهگی بیمه‌شده.
سقف سنی 60 سالگی بیمه‌­شده.

معافيت از پرداخت حق بيمه در صورت از کار افتادگی کامل و دائم به هر علت ( ناشی از بیماری یا حادثه )

هر بيمه­گذاری که پرداخت حق بيمه را بعهده دارد، در صورت از کار­افتادگی کامل و دائم، می­تواند از پرداخت حق بیمه تا پایان مدت بیمه نامه به شرطی که از 20 سال فراتر نرود، معاف شود.

مدت پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه حداکثر 20 سال می­باشد.
در صورتی که بیمه­گذار و بیمه شده شخص واحدی نباشند و بیمه شده تحت تکفل بیمه­گذار باشد پوشش معافیت به بیمه­گذار تعلق خواهد گرفت.
برای بیمه شدگانی که فرزند بیمه­گذار می­باشند، پوشش معافیت تا سن 18 سالگی بیمه شده به بیمه­گذار تعلق خواهد گرفت و در صورت دانشجو بودن بیمه شده، این پوشش تا زمان دانشجو بودن تا حداکثر 25 سالگی بیمه شده به بیمه­گذار تعلق خواهد گرفت و بعد از شرایط ذکر شده، پوشش معافیت به خود بیمه شده تعلق خواهد گرفت ضمن اینکه بیمه­گذار باید شرایط جدید را به بیمه­گر اعلام نماید.
حداکثر سن ورود برای داشتن این پوشش 55 سالگی.
حداقل سن برای پوشش معافیت 18 سال و حداکثر سقف سنی 60 سالگی می­باشد.
دوره انتظار این پوشش یک سال است ( از کارافتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه دوره انتظار ندارد).

پوشش دریافت مستمری در صورت از کار افتادگی کامل و دائم ( پوشش درآمد از کار افتادگی )

در صورت از کارافتادگی کامل و دائم بیمه شده تا میزان 100% حق بیمه پرداختی (به میزان 1 , 2 و 3 برابر حق بیمه پرداختی سالانه همان سال)  به مدت 20 سال و هر ساله به عنوان مستمری به بیمه شده پرداخت می­گردد . اين امر به ادامه بيمه نامه خدشه­ای وارد نمی­کند و ساير شرايط بيمه نامه ادامه دارد.

بطور خلاصه :

مدت پوشش مستمری حداکثر 20 سال می­باشد.
این پوشش از 1 تا 3 برابر حق بیمه پرداختی تعلق خواهد گرفت.
حداکثر سن ورود برای داشتن این پوشش 55 سالگی.
سقف سنی 60 سالگی .
این پوشش دارای دوره انتظار یکساله در صورت از کارافتادگی دائم و کامل می­باشد. (در صورت از کارافتادگی ناشی از حادثه دوره انتظار ندارد)
پوشش مستمری برای بیمه­نامه­هایی که بیمه­گذار شخص واحدی نباشد، تعلق نخواهد گرفت.
پوشش دریافت مستمری و پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی کامل و دائم با هم انجام می­شود.

پوشش بيماری ­های خاص

در صورتی که بيمه­گذار اين پوشش را درخواست نمايد، و در صورتی که ابتلاء به بيماری­های خاص ( سکته قلبی، سکته مغزی، گرفتگی قلب و عروق، سرطان و پيوند اعضاء) گردد، پس از گذشت سه ماه (به عنوان دوره انتظار) سقف هزينه بيماری­های خاص او حداکثر 50% سرمايه بيمه عمر به شرط فوت مي­باشد، به شرطی که برای هر بيماری حداکثر 210.000.000 ريال تجاوز ننماید. سنينی که مي­توانند اين پوشش را دارا باشند از یک ماهگی تولد تا حداکثر 60 سالگی بیمه شده است.

بطور خلاصه :

سقف پوشش حداکثر تا 50 درصد سرمایه‌فوت.
پرداخت خسارت به صورت درمانی (هزینه‌ای) بوده و طبق فاکتورهای پرداخت شده توسط بیمه‌گذار پرداخت می‌گردد.
از یک ماهگی تولد بیمه‌شده این پوشش تعلق خواهد گرفت.
سقف سنی این پوشش60 سالگی بیمه‌شده.
بیماری‌های تحت پوشش سکته قلبی، سکته مغزی، جراحی عروق کرونر قلب، پیوند اعضای اصلی، انواع سرطان‌ها.
دوره انتظار پوشش سه ماهه می‌باشد .
حداکثر سقف پوشش امراض خاص 210.000.000 ریال.

مشارکت در منافع

علاوه بر سود اعطايی به حق بيمه های بيمه گذاران و تشکيل سرمايه اندوخته , شرکت بيمه آرمان تا 85% منافع حاصل از سرمايه گذاری خود را با بيمه گذاران سهيم می کند . به اين ترتيب علاوه بر بهره مندی از سرمايه بيمه آرمان زندگی ( که خود با اختصاص سود انباشته شده است ) بيمه گذاران , مبلغی هم هر سال به عنوان مشارکت در منافع دريافت خواهند نمود.

اعطای وام

بيمه گذار می تواند پس از پرداخت حداقل یک  سال تمام حق بيمه تا 90% ارزش بازخريد بيمه نامه , درخواست وام نمايد و بيمه گر متعهد به پرداخت آن است .

مدت باز پرداخت وام حداقل1 سال و یا حداکثر 3 سال يا مدت باقيمانده از بيمه نامه ( هر کدام که کمتر باشد ) خواهد بود .

نرخ بهره وام 4 درصد بيشتر از نرخ فنی ( يعنی 22% ) می باشد .

بيمه گذار می تواند نحوه پرداخت اقساط وام را هر شش ماه یا ............... با توافق بيمه گر پرداخت نمايد .

 ادامه در دیدگاه