در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

سلام خسته نباشید

شرايط داشتن بيمه هـنرمندان

با تشکر

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

مدارک لازم جهت بیمه هنرمندان انجمن هنرهای تجسمی

 توجه: برای بیمه شدن هنرمندان تجسمی، عضویت درمؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر الزامی می باشد

مدارک لازم جهت عضویت در مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر

  1.  کپی آخرین مدرک تحصیلی
  2.  کپی تمام صفحات شناسنامه
  3.  عکس ٤×٣ پرسنلی ( سیاه و سفید یا رنگی ) چهار قطعه
  4.  نمونه کارهای هنرمند شامل هشت قطعه عکس ١٨×١٣ یا پرینت A٤با کیفیت به همراه CD آن
    (در مورد رشته گرافیک ده اثر در حوزه گرافیک که الزاماً پنج اثر آن به چاپ رسیده باشد)
  5.  کپی کارت ملی (دوطرف)
  6.  کپی کارت پایان خدمت یا معافیت (در مورد آقایان)
  7.  فیش بانکی موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر

مدارک لازم جهت بیمه هنرمندان تجسمی

(( رشته های نقاشی - نگارگری – عکاسی – خوشنویسی – کاریکاتور ))

*** دارا بودن یکی از شرایط ذیل الزامی است :

  1.  برگزاری ٣ نمایشگاه انفرادی در نگارخانه ها یا فرهنگسراها(زیر نظر وزارت ارشاد) (ارائه کارت دعوت یا پوستر نمایشگاه با تائیدیه از نگارخانه ای که نمایشگاه داشته اید).
  2.  داشتن مدرک کارشناسی هنر و گذشت ٥ سال ازآن ( رشته خوشنویسی مدرک ممتاز ) و ١ نمایشگاه انفرادی.

(( رشته های گرافیک – سفالگری – مجسمه سازی ))

*** دارا بودن یکی از شرایط ذیل الزامی است :

  1.  برگزاری ٢ نمایشگاه انفرادی در نگارخانه ها یا فرهنگسراها ( زیر نظر وزارت ارشاد)
  2.  داشتن مدرک کارشناسی هنر و گذشت ٥ سال ازآن و ١ نمایشگاه انفرادی
  3. حداکثر سن برای آقایان ٥٠ سال تمام
  4. حداکثر سن برای خانم ها ٤٥ سال تمام
  • درغیر اینصورت به ازای هریک سال اضافه سن ، دو سال سابقه بیمه نیاز می باشد

توجه: برای بیمه شدن ، عضویت در مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر الزامی می باشد

 ****** تمامی مدارک جهت بیمه هنرمندان باید در سه نسخه باشد *****

مدارک مورد نیاز بیمه هنرمندان(رشته موسیقی)

  1. کپی تمام صفحات شناسنامه
  2.  کپی کارت ملی(دو طرف)
  3.  کپی آخرین مدرک تحصیلی
  4.  چهار قطعه عکس(٣×٤)
  5.  کپی کارت پایان خدمت یا معافیت(ویژه آقایان)
  6.  کپی لوح تقدیر- سپاس- یاد بودو ......
  7.  ده سال فعالیت مستمر و مستند در امر آموزش/ اجرا و حضور در جشواره ها و...........
  8.  تکمیل فرم (رشته موسیقی)
  9. معرفی نامه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مربوطه و انجمن موسیقی
  10. کپی کارت عضویت در صندوق هنرمندان

مدارک مورد نیاز بیمه هنرمندان ( رشته نمایش )

  1.  کپی کامل شناسنامه
  2.  کپی کارت ملی(دو طرف)
  3.  کپی آخرین مدرک تحصیلی
  4.  چهار قطعه عکس(٣×٤)
  5.  کپی کارت پایان خدمت یا معافیت(ویژه آقایان)
  6.  کپی لوح تقدیر- سپاس- یاد بودو ......
  7.  تکمیل فرم بیمه هنرمندان(یک برگ)
  8.  بروشور و پوستر از نمایش های اجرا شده (حداقل ٧ نمایش)
  9.  نامه از انجمن نمایش شهرستان مربوطه
  10.  معرفی نامه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مربوطه

مدارک مورد نیاز بیمه هنرمندان ( رشته سینما )

  1.  کپی کامل شناسنامه
  2.  کپی کارت ملی(دو طرف)
  3.  کپی آخرین مدرک تحصیلی
  4.  چهار قطعه عکس(٣×٤)
  5.  کپی کارت پایان خدمت یا معافیت(ویژه آقایان)
  6.  کپی لوح تقدیر- سپاس- یاد بودو ......
  7.  ارائه گواهی شرکت در جشنواره های فیلم استانی یا کشوری در سال گذشته یا سال جاری (ارائه حداقل دو گواهی الزامیست)
  8. قرارداد ساخت فیلم (در پست کارگردان ،فیلمبردار، تدوینگر)
  9.   تکمیل فرم بیمه هنرمندان(یک برگ)
  10.  تأییدیه از یکی از مراکز آموزشی- هنری ،شامل، انجمن سینمای جوان، آموزشگاه آزاد سینمایی، شرکت های تولید فیلم های کوتاه غیرسینمایی و یا صدا و سیمای جمهوری اسلامی، مبنی بر فعالیتهای مستمر نامبرده.
  11.  معرفی نامه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مربوطه

- ضروری است بیمه شده گرامی جهت استفاده ار مزایای بیمه هنرمندان ، در پایان دوره یکساله ،گزارش فعالیت خود را بانضمام مستندات لازم، به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارائه دهد، در غیر این صورت،غیر فعال شناخته شده و مزایای متعلقه، قطع خواهد شد

مدارک مورد نیاز بیمه هنرمندان (رشته نویسندگی)

  1. ارسال دو عنوان کتاب در زمینه بزرگسال و یک عنوان کودک و نوجو ا ن به همراه فرم اعلام وصول
  2.  دو برگ کپی شناسنامه فرد اصلی از تمام صفحات
  3.  دو برگ کپی صفحه اول شناسنامه افراد تحت تکفل
  4.  تکمیل برگ استفاده از تسهیلات بیمه تأمین اجتماعی
  5.  دو برگ کپی کارت ملی فرد اصلی

شرایط استفاده از بیمه خبرنگاری

  1. معرفی نامه از نشریه
  2.  مراجعه به سایت و ثبت نام و ثبت آثار و مستندات خبری (در آثار ثبت شده باید لوگوی نشریه یا خبرگزاری مشخص باشد در غیر این صورت باید توسط نشریه مهر شود)
  3. در صورتی که در مدت ٢ سال حداقل ٢٥ اثر(ماهی یک اثر)ثبت  شود و با داشتن معرفی نامه از نشریه می توانند از خدمات بیمه خبرنگاری استفاده کنند.
  4.  در صورتی که از دو سال قبل هم آثاری داشته اید می توانید در سامانه ثبت نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دستور العمل اجرایی بیمه تامین اجتماعی هنرمندان به لینک زیر مراجعه کنید :

دستورالعمل اجرایی بیمه تامین اجتماعی هنرمندان