در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

با خرید بیمه عمر چه مزایایی را بدست می آورم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه های عمر و سرمایه گذاری هم پوشش بیمه ای به شما عرضه میکنه و هم سرمایه گذاری و بازنشستگی برای شما به ارمغان می آورد.
پوشش های بیمه ای مانند:
سرمایه فوت طبیعی و حادثی
ازکارافتادگی کامل و جزیی
کمک هزینه امراض خاص
سرمایه گذاری با سود مرکب
در بیمه عمر ما دو سود داریم،سود تضمینی و سود مشارکت .سود تضمین رو بیمه مرکزی پرداخت میکنه و سود مشارکت در هر شرکت بیمه بر اساس فعالیت اقتصادی آن شرکت پرداخت میشود و در هر سال ممکن است متغییر باشد.
بازنشستگی در بیمه های عمر که حداقل بعد از 10 سال انجام میشود بدون محدودیت سنی
و هر فرد میتواند هم اندوخته خود را یکجا دریافت نماید و  یا درخواست بازنشستگی بدهد.
موفق باشید.