در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بعداز فوت شرکت بیمه بابت بیمه عمر چقدر پرداخت میکند ؟
4 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام
یک فرد را در نظر بگیرید که نزد بیمه پاسارگاد بیمه شده است و حق بیمه سالیانه اش١,٢۰۰,۰۰۰ تومان میباشد.
در صورتی که فرد بیمه شده بصورت طبیعی فوت کند، شرکت بیمه مبلغ ۳۰ میلیون تومان(سرمایه بیمه عمر) به ذینفعان پرداخت میکند. و در صورت فوت بر اثر حادثه، سرمایه بیمه عمر ۴ برابر شده و مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به ذینفعان پرداخت میشود