در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (56,040 امتیاز)
وام بیمه عمر چیه و چه شکلی میشه گرفتش ؟

آیا ضامن هم میخواد؟
9 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

وام بیمه عمر چیست ؟

یکی از بهترین مزایای بیمه های عمر و تامین آتیه دریافت وام  بدون هیچگونه تشریفات اداری از محل اندوخته این بیمه نامه می باشد.
دریافت وام بیمه عمر به بیمه شده این اجازه را می دهد قبل از سر رسید و پایان قرار داد بیمه نامه و در مواقعی که احتیاج به منبع مالی از اندوخته بیمه نامه خود را دارد بتواند از اندوخته بیمه نامه خود برداشت نماید.
به زبانی ساده تر بیمه گذار می تواند از مبالغی که به عنوان حق بیمه پرداخت کرده است و در طی مدت بیمه نامه به آن سود نیز تعلق گرفته است بودن بازخرید بیمه نامه از آن استفاده کند.

شرایط وام بیمه عمر چیست ؟

در بیمه های عمر بیمه گذار می تواند طبق شرایط زیر دریافت وام داشته باشد :

  1.  پرداخت وام تا سقف 90 درصد ارزش بازخریدی بیمه نامه عمر در پایان سال دوم به بیمه گذار پرداخت می شود(بشرط آنکه ارزش بازخریدی وی از 200 هزار تومان بیشتر باشد).
  2.  باز پرداخت وام دریافت شده حداکثر طی 36 قسط یا 3 سال می باشد.
  3.  سود تعلق گرفته به وام بیمه عمر حداکثر 4 درصد بیش از سود تضمینی است که به اندوخته این بیمه نامه تعلق می گیرد.
  4.  گرفتن وام به دفعات بلامانع است ، بشرط آنکه پس از تسویه وام قبلی یک ماه تنفسداده ، و بعد از آن درخواست گردد.

وام بیمه عمر در چه مواقعی پیشنهاد می شود ؟

از آنجایی که بیمه های عمر قراردادی بلند مدت می باشد نیاز به استفاده از اندوخته این بیمه نامه در طی مدت بیمه نامه برای بیمه گذار امری بدیهی می باشد.
امکان دریافت وام این اجازه را می دهد که بدون بازخرید بیمه نامه و محروم شدن از مزایای و پوشش های آتی این بیمه نامه در طی مدت قرارداد استفاده از اندوخته برای بیمه گذار امکان پذیر باشد و بازخریدی بیمه نامه آخرین تصمیمی باشد که بیمه گذار برای بیمه نامه خود می گیرد.

در صورت دریافت وام آیا پوشش های بیمه ای تحت تاثیر قرار می گیرد ؟
خیر .
استفاده از وام بیمه عمر تاثیری بر پوشش های این بیمه نامه نمی گذارد و پوششها در طی مدت بازپرداخت اقساط وام ادامه خواهد داشت.

آیا برای دریافت وام تضمینی باید قرار داده شود و احتیاج به چک و یا سند می باشد ؟
خیر.
از آنجایی که پرداخت وام از اعتبار صندوق بیمه نامه خود بیمه گذار تهیه می شود، نیاز به هیچ تضمینی ندارد و بدون هیچگونه تشریفاتی طی چند روزه کاری به حساب بیمه گذار واریز می شود.