در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا به راننده مقصر و آسیب دیده دیه تعلق میگیرد و تفاوت بیمه غرامت راننده مقصر با شخص ثالث چیست؟ لطفا کامل توضیح دهید
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با درود

دوست عزیز براساس ماده 3 قانون جدید به راننده مقصر دیه پرداخت میشود

و براساس این ماده تنها فوت یا نقص عضو به راننده مقصر تعلق میگیرد

ماده۳ قانون شخص ثالث ـ دارنده وسیله نقلیه مکلف است برای پوشش خسارت های بدنی وارد شده به راننده مسبب حادثه،  حداقل به میزان دیه مرد مسلمان در ماه غیرحرام، بیمه حوادث اخذ کند؛ مبنای محاسبه میزان خسارت قابل پرداخت به راننده مسبب حادثه، معادل دیه فوت یا دیه و یا ارش جرح در فرض ورود خسارت بدنی به مرد مسلمان در ماه غیرحرام و هزینه معالجه آن می باشد. سازمان پزشکی قانونی مکلف است با درخواست راننده مسبب حادثه یا شرکت بیمه مربوط، نوع و درصد صدمه بدنی واردشده را تعیین و اعلام کند. آیین نامه اجرائی و حق بیمه مربوط به این بیمه نامه به پیشنهاد بیمه مرکزی پس از تصویب شورای عالی بیمه به تصویب هیأت وزیران می رسد

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث