در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام
کسانی ک بیمه تامین اجتماعی قالیباف دارند بعداز چند سال بازنشسته میشوند؟
آیا وام هم بهشون تعلق میگیره ؟
لطفا یه توضیح کلی بدین درمورد این نوع بیمه تامین اجتماعی؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
با سلام و احترام

بیمه قالیبافان محترم طرحی بود که چند سال پیش توسط دولت وقت برای مشاغل خانگی از جمله قالیبافی مطرح شد. اون زمان با حق بیمه بسیار کمتر به نسبت بیمه تامین اجتماعی قابل پرداخت بود چون سهم کارفرما رو دولت پرداخت میکرد.

الان بدلیل اینکه این بیمه رو بیشتر زنان خانه دار استفاده میکنند، روش های بهتری برای استفاده از بیمه بازنستگی وجود داره و تنها مزیت بیمه تامین اجتماعی قالیبافی دفترچه درمانیشه. چون خدمات بیمه از کارافتادگی و پوشش بیماری خاص و بیمه بیکاری رو هم نداره.

در خصوص وام: خیر بیمه تامین اجتماعی برای هیچکدام از بیمه گزاران امتیاز وام نداره.

برای بازنشستگی حداقل 20سال برای زنان و 25 سال برای اقایان در نظر گرفته شده.

پیشنهاد من به شما اینه که به جای بیمه قالیبافی همون حق بیمه رو در بیمه عمر و تشکیل سرمایه بگزارید و در هر صورت با 18سال سنوات بیمه عمر بازنشسته بشید. البته با حقوق حداقل 1.5 برابری تامین اجتماعی. و امتیاز وام و کارافتادگی

ایامتون به کام.