در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
شرایط و مزایای بیمه تامین اجتماعی برای زنان خانه دار
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام زنان خانه دار می توانند خود را بیمه صاحبان مشاغل آزادنمایند و حق بیمه را نیز به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کنند.

شرایط سنی برای بیمه زنان خانه دار

حداکثر سن برای پذیرش درخواست و عقد قرارداد ۴۵ سال است که در غیر این صورت متقاضی می بایست ۲ برابر مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی باشد، چنانچه متقاضی در زمان درخواست دارای حداقل ۱۰سال سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تأمین اجتماعی باشد، از اعمال شرط سنی معاف خواهد بود و به عبارت دیگر با هر سنی این گروه از متقاضیان می توانند بیمه شوند.

اطلاعات بیشتر در :

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی