در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

نحوه ثبت نام و دریافت مجوز برای مشاغل خانگی به چه صورت است  ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

متقاضیان مشاغل خانگی لازم است با مراجعه به سایت مشاغل خانگی ،‌ متناسب با نوع فعالیت مورد نظر خود یکی از فرم های ثبت نام (مستقل – تحت پوشش – پشتیبان ) را تکمیل نمایند . فرم های تکمیلی توسط دستگاه اجرایی ذیربط بررسی شده و در صورت تایید طرح در دستگاه اجرایی ، مجوز مربوطه صادر خواهد شد. جهت اطلاع از ضوابط صدور مجوز( شرایط عمومی و اختصاصی ، مدارک مورد نیاز و مراحل صدور مجوز) به سایت وزارت کارو امور اجتماعی قسمت مشاغل خانگی مراجعه شود.