در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
طرح ویژه رایتل برای روز تامین اجتماعی چیه ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام  بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی می‌توانند از تاریخ 25 تیرماه، از تخفیفات رایتل بهره مند شوند:
سیم‌کارت دایمی رایتل را با 50 درصد تخفیف و امکان انتخاب شماره مورد نظر به همراه بسته آغازین بلند مدت 180 روزه شامل اینترنت و تماس صوتی تنها با پرداخت 60,000 تومان خریداری نمایند.
در این طرح سیم‌کارت اعتباری رایتل با بسته‌های آغازین بلند مدت 180 روزه تنها با مبلغ 20,000 تومان ارایه می‌گردد.
بسته های آغازین بلند مدت سیم‌کارت دیتا نیز با تخفیفات استثنایی در این طرح ارایه می شود.

برای خرید می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید

http://reg.rightel.ir/Insurance